Как изглежда домът на всеки един от знаците на зодиака

23593
Как изглежда домът на всеки един от знаците на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всяка къща има свои собствени правила, а хората имат уникални виждания за това. Ето какво казват звездите за навиците и домовете на зодиакалните знаци.

Козирог

Козирозите обичат комфорта и уюта. Всеки има свои собствени представи за комфорта. Някои се нуждаят от перфектна чистота, докато други се чувстват комфортно в пълен хаос. Категорично е забранено да докосвате нещата на този знак.

Водолей

Домът му съдържа постиженията на прогреса - всички най-добри домакински уреди, сложни джаджи, модерно оборудване. Някои нови артикули не намират приложение, а просто събират прах в килера.

Риби

9 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

Англичаните обичат да казват: “Моят дом е моята крепост”. И са страшно прави! Всеки се чувства защитен в жилището си и ням...

При Рибите красотата е издигната в специален фетиш. Домът им трябва да е красив и уникален. Те насочват творческата си същност към създаване на нещо повече от обикновен апартамент.

Овен

Овните са обсебени от чистотата, по този въпрос са истински маниаци. Близките им са за съжаление, защото са принудени да вземат активно участие в подреждането и чистенето.

Телец

Домът за Телец е най-доброто място на земята. Всичко в него трябва да е перфектно. Представителят на тази зодия живее, за да се върне у дома и да се оттегли с чаша ароматно кафе в безупречната кухня.

Защо домът ви не изглежда добре, въпреки редовното чистене и подреждане

Чистотата и редът не винаги зависят само от количеството мокро почистване. Лошо осветление, тъмни мебели Светлите нюанси визуално уве...

Близнаци

Те не приемат правила. Домът им е територия на свободата. Те не търпят инструкции дори от най-близките хора.

Рак

За Раците са важни редът и пълният хладилник. Няма да са доволни без красиви подове, луксозните покривки и скъпото меню.

Лъв

8 признака, че в дома ви се крие опасност

Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, но понякога може да се окаже, че това не е така. Дори постоянно да...

Лъвовете са страхотни домакини с фокус върху съвършенството. Те се нуждаят от възхищение и признание за своите заслуги. Понякога, когато никой не вижда, Лъвовете създават хаус и си почиват.

Дева

Този знак не толерира самотата. В апартамента им трябва да има съпруг, деца, котки, кучета, хамстери. Празното жилище изглежда бездушно и носи меланхолия.

Везни

Тези хора са обсебени от чистотата. Постоянно мият и чистят нещо. Най-често можете да намерите Везни с парцал и гъба в ръка.

Рецепти за почистване на дома с изпитани средства от времето на майките ни

Липсата на развита индустрия за производство на перилни и почистващи препарати назад в годините е приучила домакините да съумяват да по...

Скорпион

Акциите за почистване при този символ не се случват често, около веднъж месечно. Но на този ден те търкат, полират и измиват всички повърхности до огледален блясък.

Стрелец

В апартамента Стрелеца сякаш наскоро е преминала ледена битка. Но в килера можете да намерите всичко, от надуваема лодка до хурката на баба. Нищо не се изхвърля, нещата се сгъват внимателно и се съхраняват в случай на ядрена катастрофа или извънземно нашествие.

Колко хора имат тези особени навици. Основното нещо е да запомните констатациите на астролозите, това ще улесни живота на представителите на различните знаци в едно и също жилище.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Как да се отървете от буца в гърлото с помощта на народни средства?

Небесна сладост: Kакъв плод е мушмулата, с какво е полезна и как да ядем?

Носят слънце в себе си: 4-те най-позитивни зодии

В килера има молци: 5 прости съвета как да се отървете от вредителя

Естествено изгаряне на мазнини: 17 храни, които ще ви помогнат да отслабнете до лятото

Закусвайте на дневна светлина и още 6 златни правила за отслабване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com