Как лъжат хората според зодиите?

10930
Как лъжат хората според зодиите?
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Кои зодии лъжат най-много? Използваме лъжи, за да прикрием емоcиите си, да променим плановете си или да скрием истини, които могат да наранят другите. Трудно е да се намери 100% честен човек. Така че, може ли да се толерира измамата? Ето как всеки знак от зодиака подхожда към лъжата.

Овен

Овенът е кратък и точен. Той се бори усилено, за да докаже истината си. Честността идва естествено за Овен, така че лъжата просто не му отива. 

Телец

Телецът е най-лошият вид лъжец. Този, който вярва в измисления си сценарий. Той ще запази спокойна физиономия, когато започне да продава измамата си на някого.

Близнаци

Близнаците с миг на око могат да измислят брилянтна лъжа, като дадат воля на въображението си. Понякога го правят за спорта, дори когато нямат причина да лъжат. Те предпочитат да представят собствената си истина, за да направят живота по-цветен. 

Рак

Раците основават лъжите си на емоcии. Понякога могат да го направят, за да излязат от трудна ситуация. Като цяло държат на истината обаче. Но, ако им се наложи - ще се принудят да излъжат.

Лъв

Лъвът щеше да може да изрече лъжата си по микрофона, на сцената, пред широка публика. Възможно е той да упражнява репликите си пред огледалото, да избира правилния тон на гласа и да мисли през нощта как да изпълни представление, което да отведе тълпите зад себе си. Той е майстор на драмата.

Дева

Девите анализират лъжите си. Те трябва да обмислят всички факти и детайли, за да ги съберат перфектно. Те са надеждни в своите измами. Логичната им история е толкова правдоподобна, че е по-лесно да се повярва, отколкото човек да се усъмни в казаното.

Везни

Везните не са сред най-добрите лъжци. Вместо да гледат право в очите, те избягват конфронтацията. Те вярват, че хората в крайна сметка ще им повярват. Този зодиакален знак има способността да насочва разговора, така че да не изникне докосваща компрометираща ги тема.

ЗОДИИТЕ, които знаят правилния подход в любовта

Обикновено свързваме думите любов и страст с жар и горещина. Такива са и огнените зодии. Техни представители са Лъв, Овен и Скорпион и ...

Скорпион

Когато Скорпионът лъже, той се придържа към оригиналната версия на историята си до края. Той никога не променя сценария, дори и да има пропуски в него. Всички ще се съгласят с него, защото никой не иска да спори с него.

Стрелец

Стрелецът първо иска да се увери, че неговата "истина" звучи правдоподобно. Но в крайна сметка този знак се отвращава от лъжата.  

Козирог

От Водолей до Стрелец: Зодиите, които лесно може да излъжете

Успяват ли хората лесно да ви излъжат? Вярвате ли на всичко, което ви казват? Трудно ли ви е да разберете кой ви мами? Ако отговорите с...

Козирогът е хитрец. Той ще ви увери, че разполага с много доказателства, които да подкрепят неискрените му признания. 

Водолей

Водолеят се фокусира върху количеството. Той вярва, че колкото повече хора са убедени в лъжата му, толкова по-трудно ще бъде разгадаването на истината. Винаги има готово алиби и много свидетели, които ще потвърдят историята му. 

Риби

Те създават впечатлението на хора, които в крайна сметка никога не лъжат. Те са твърде чувствителни, за да бъдат наречени измамници. Възможно е също така да ги обичате твърде много, за да не вярвате на сладките им малки лъжи. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...