Как могат да се защитят зодиакалните знаци от коронавирус

2421
Как могат да се защитят зодиакалните знаци от коронавирус
Снимка: silviarita / Pixabay

Как да се предпазите от опасния коронавирус според вашата зодия? Ето какво казват астролозите в своя забавен хороскоп.

Овен

Неспокойният Овен трябва да търси баланс между самотата и активното общуване със семейството и приятелите: само в хармония можете да създавате и да се наслаждавате на резултата.

Телец

Звездите съветват Телците да отидат на кратко пътуване - например до съседен град или да предприемат екскурзия сред природата без да забравят защитните мерки и поддържането на социална дистанция.

Близнаци

Звездите ви проверяват дали сте узрели за отказ от всичко ненужно и вредно: можете да се отървете от пристрастяването към алкохола и тютюнопушенето. Така ще укрепите имунната си система за борба с вирусите.

Рак

Раците се съветват да вземат решение за активни действия, за да имат време да приключат натрупаните дела преди края на годината. Звездите вече са положително настроени към вас и съветват да не отлагате ваксинацията срещу коронавирус за по-късно.

Лъв

Здравословният начин на живот, който включва сутрешни упражнения, любимия ви спорт и включването на плодове и зеленчуци в диетата ви, ще помогне на Лъвовете да издържат на настинки и Сovid.

Дева

Девата ще има труден период. За да сведете до минимум последствията и да се отървете от безпокойството, астролозите съветват да покажете елементарни грижи за себе си. Бягайте или се отървете от стреса, като спортувате или се разхождате на чист въздух, не се преуморявайте и най-важното - спете достатъчно. Здравословният сън и ваксинирането ще ви поддържат спокойни през есента и зимата.

Везни

Трябва да дишате повече чист въздух, да излязат сред природата, в паркове и горски зони за отдих. Освен това на такива места е по-лесно да се спазва социална дистанция и да остане далеч от обсега на нова инфекция.

Скорпион

Скорпионите ще имат късмет с търсенето на любовници, особено ако представителят на тази зодия все още не е намерил своята  половинка.

Стрелец

Непознатите са опасни: те лесно могат да ви заразят с нова инфекция. Стойте далеч от тях и използвайте защитни средства като маски и ръкавици.

Козирог

5-те щастливи зодии, на които всичко ще им ТРЪГНЕ по вода през 2022

Новата година приближава с бързи темпове, а заедно с нея идват и астроложките прогнози. Открояват се няколко зодии, на които със сигурн...

Козирозите трябва да обърнат специално внимание на сферата на комуникацията и да не вярват на всяка информация, на която попаднат, особено на митовете за ваксините и чипирането.

Водолей

Вие сте здрави, което означава, че сега е най-доброто време за ваксинация, за да продължите да се чувствате със здрав ум и добра памет.

Риби

Рибите ще помогнат за избягване на емоционалното изгаряне и ще се заредят положително, като се грижат за собствения си дом. Астролозите съветват, за по-голям комфорт на семейното огнище, да купите приятни затоплящи неща като камина или одеяло, да приготвите вкусно есенно ястие от тиква или месо - такива малки неща не само ще разнообразят интериора, но и ще зарадват любимия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...