Как обичат жените от различните зодии

8658
Как обичат жените от различните зодии
Снимка: iStock

Ако някога сте се съмнявали в начина си на любов, това е вината за влиянието, което получаваме от зодиакалните знаци, които в зависимост от датата на раждане даряват хората с различни характеристики, съставляващи тяхната личност.

Ето защо някои са по-отдадени, a на други е трудно да се доверят. 

Овен

Импулсивна и страстна, това е комбинация, която, ако не бъде внимателна, може да доведе до лудост. Жените Овен нямат нищо против да поемат инициативата, но тя винаги ще изисква да бъде център на внимание във връзката. Те са от бурни любов.

Телец

Перфектна за траен ангажимент, жената Телец е вярна и много отдадена. Тя винаги ще се опита да накара искрата да надделее във връзката, тъй като те са много страстни и взискателни в леглото.

Близнаци

От провокативен характер те обичат секса и играта с партньорите си. Поради тази причина им е трудно да се отвори за стабилна връзка. След като тази бариера бъде прекрачена, тя може да бъде забавна, приказлива и много ревнива жена.

Рак

По въпросите на сърцето жената Рак е като майка. Те са много чувствителни и понякога прекалената привързаност може да отегчи партньора им. Те винаги се стремят да консолидират семейство, така че ще изберат този, който изглежда като идеалния кандидат за това.

Лъв

С много страст и енергия жените Лъв обичат партньорите си. По същия начин те са тези идеални партньори, които да ги насърчават да постигат проекти и да преодоляват предизвикателствата. Нейният начин на любов е ориентиран като този на безусловния най-добър приятел.

Дева

Дева е това, което всеки мъж иска: любяща, сладка, разбираща и трудолюбива. Те не забравят себе си, но са готови да задоволят своя спътник в любовните пътища.

Везни

Безнадеждни романтици, понякога им е трудно да слязат на земята. Те са любвеобилни и много съблазнителни, така че когато се появи някой, който привлича вниманието им, те ще изведат цялата артилерия за да спечелят.

Скорпион

Сред зодиакалните знаци няма по-страстна жена от Скорпионите. Но понякога толкова много любов може да бъде вредно, тъй като може да включва дози ревност, притежание и негодувание.

Стрелец

Придружител за цял живот. Жените Стрелци са много приятни за прекарване дълго време. Забавни, интелигентни и с много желание да задоволи партньора си в в леглото.

Козирог

Когато обичаш, няма връщане назад. Козирозите са изключително всеотдайни и верни, затова трябва да обърнат специално внимание, когато решат да скочат в обятията на любовта. Взискателен е към детайлите и начина на развитие на връзката.

Водолей

Тя винаги запазва независимия си характер, дори да е луда от любов, така че понякога може да е малко студена, а друг път да е порой от емоции. Нейната променяща се личност носи проблеми в динамиката.

Риби

Когато обичаш, това е наистина и дълбоко. Нежни, любвеобилни и чувствителни, те винаги се нуждаят от защита и обичат да бъдат глезени. С тях романтиката никога няма да отсъства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com