Как пазаруват различните зодии? - Част 2

6004
Как пазаруват различните зодии?  - Част 2
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Пазаруването е неизменна част от съвременния начин на живот. Без значение дали прекарвате време обикаляйки в супермаркета, или отделяте цял ден за нови покупки от мола, пазаруването заема доста голяма част от живота ви. Тук идва и моментът на въпроса: Обичате ли пазаруването?

Оказва се, че има някои хора, за които то е като приказка: бързо и лесно те намират точно онова, от което имат нужда. За други, пък, пазаруването е по-лошо от 10 часова работна смяна. Те не могат да понесат стреса от обикалянето и винаги нещо се случва, когато пазаруват. Зодията има много голямо влияние върху това от кой тип сте. Ето как се отразява пазаруването на различните зодии:

Лъв

Лъвовете пазаруват според отношението на продавача. Ако видят добро и топло отношение, ще останат дълго време в този магазин, ще си поприказват с продавача и ще изкупят всичко. Ако, обаче, не са доволни от представената стока, могат освен да не купят нищо и никога да не се върнат. Царете на зодиака имат нужда от такова отношение, за да се отпуснат и да дадат пари за нещо.

Дева

Девата винаги мисли, че нищо не е излишно. За това и гледа да пазарува по разпродажбите и намаленията. Без значение, че нямат достатъчно възможност да закупят всичко, те държат да имат това, което искат. Много често това е единственото неразумно нещо в представителите на този знак. Обичат качествените стоки и не се притесняват да дадат повече пари за такава.

Как пазаруват различните зодии? – Част 1

Пазаруването е неизменна част от съвременния начин на живот. Без значение дали прекарвате време обикаляйки в супермаркета, или отделят...

Везни

Това са хора, които стоят три часа пред една стока и умуват дали да я вземат или не. Колебаят се дори в избора си за хляб. Това се случва винаги щом излязат на пазар. Препоръчително е когато мислят да пазаруват, да вземат близък приятел, който да ги напътства. В противен случай, пазаруването се превръща в мъчение.

Скорпион

Разочаровани почти винаги от закупената стока, Скорпионите не намират това, което търсят, защото просто го няма и в най-големия магазин. Не обичат да се лишават от нищо, но просто няма производител, който да създаде това, което му трябва. Имат високи изисквания и искат те да бъдат максимално задоволени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com