Как ревенуват мъжете според зодията?

29481
Как ревенуват мъжете според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Ревността е нещо нормално и я има във всяка връзка. Тя не е чак толкова лошо качество, ако бъде в нормални граници и не е повод за напрежение и постоянни конфликти. Мъжете трудно могат да прикрият своите чувства и по-специално ревността. При тях емоциите са изписани на лицето и опитите за скриването им често водят само до проблеми.

Трудно е да се пребориш с вътрешните си демони и още по-трудно е да потискаш ревността, която може да отключи и много други емоции - като гняв, тъга и т.н. Най-добрият начин за справяне с тези чувства са разговорите. Ето как мъжете от всяка зодия изразяват ревността и опитите, които правят, за да се преборят с нея.

Овен

Ревността превръща Овен в коренно различна личност. Той не я изпитва често, но случи ли му се - трудно я държи под контрол. Със сигурност не очаквайте, че Овен ще ви признае веднага за чувствата и подозренията, които го измъчват. Ще се опита дълго време да прикрива своята ревност, но това е като бомба със закъснител. Въпреки това ще разберете, че нещо не е наред. Той ще стане прекалено натрапчив и ще се опита да ви придружи навсякъде, тъй като се безпокой, че го заблуждавате и не сте напълно искрени с намеренията си.

Телец

Телец не изразява своята ревност. Води вътрешна борба с нея, която обикновено губи с катастрофален резултат. Налудничавите мисли постепенно превземат ума му и той започва да търси начин да контролира ситуацията. Ще ви пише постоянно и ще ви разпитва какво, къде и с кого сте. Когато е с вас ще се държи териториално и ще се опита да афишира пред всички останали мъже, че сте с него.

Кои зодии трябва да помислят за бъдещето на своята връзка?

Близнаци

Мъжете Близнаци лесно се справят с конфликтите във връзката и успява бързо да потушат проблемите, но, когато изпитват ревност и не са сигурни в себе си - тогава става страшно. Изпадат в необясними състояния. Стават тихи и затворени личности, което е неприсъщо за нито един от представителите на тази зодия. Опитват се да говорят колкото се може по-малко, за да не кажат нещо, за което да съжаляват.

Рак

Всекидневно Рак преминава през много и най-различни емоционални състояния. Вероятно сигурно сте свикнали с тази тяхна странност, но, когато изпитват ревност, то ще ги видите в съвсем друга светлина. Когато ревнува, Рак започва да сменя настроенията си за секунди. Превръща се в пасивно-агресивно непредвидима личност, която иска да ви предупреди да внимавате, за да не направите нещо, за което да съжалявате.

Лъв

За да бъде ревнив, то Лъвът със сигурност има повод за това. Той е самоуверен по природа и никога не се съмнява в себе си. Неговата ревност няма как да бъде породена от липса на самочувствие. Ще разберете, че нещо го измъчва, когато настроението му се промени от любящо към грубовато. Става хаплив и драматичен. Ще се опита да оправдае поведението си с проблеми в работата или нещо друго, но истината е друга.

Дева

Мъжът Дева ще се опита да прикрие по всякакъв начин истинските си чувства. Той ще се държи отдръпнато и отрицателно спрямо вас. Ако до този момент е бил мил и грижовен - сега ще е на противоположния полюс. В даден момент ще освободи чувствата си и ще постави картите на масата.

Везни

Когато мъжът от тази зодия ревнува, той ще използва всичките си козове, за да ви докаже, че по-добър от него няма да намерите. Целта му е ясна -  да ви принуди да спрете да правите неща, които събуждат ревността му. Може да започне да се държи като дете и смята, че вие сте виновни за създалата се ситуация и неговите действия.

Скорпион

Скорпионът е емоционална личност, чиято ревност трудно може да бъде предвидима. Обича да преувеличава и това трябва да ви подскаже, че дори за най-малкото ще ви вдигне сериозен скандал. Той няма да държи чувствата в себе си и веднага ще сподели притесненията си. Ще се ядоса и може да стане параноичен, докато сам за себе си не се убеди, че притесненията му са неоснователни. Дотогава обаче, ще бъдете подложени на истински стрес и серия от тестове за доказване на противното!

Стрелец

Представителите на тази зодия не обичат да ревнуват и по природа те са "плейбои", които не обичат сериозните връзки. Ако изпадне в състояние на ревност, то най-вероятно се чувства прекалено приклещен. Изразява ревността си под формата на раздразнение или лека депресия.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Козирог

Макар да крият емоциите в себе си и на пръв поглед да ви се струва, че няма нещо, което да наруши вътрешния им баланс на спокойствие, то не забравяйте, че Козирог са хора като всички останали. Когато ревнува, мъжът от тази зодия изпада в състояние, в което всичко и всички са му виновни. Става подозрителен и мнителен - черти, които са далеч от неговия характер.

Водолей

Последното нещо, което ще направи Водолей е да ревнува. Това е категорично не споделя неговите виждания за свобода и щастие. Все пак, ако изпадне в състояние на ревност, то той първоначално ще се преструва, че нищо не се е случило. Опитва се да контролира емоциите си от страх да не ви загуби, поради ревността си.

Риби

Риби са емоционални и чувствителни личности, които постоянно изпитват несигурност в любовта. Усети ли, че трябва да се състезава с някой друг, то той ще стане по-отдръпнат. По този начин ще ви изпрати сигнали, че няма да ви пречи в любовта, ако не искате да бъдете с него.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com