Как се "държат" различните зодии

8653
Как се "държат" различните зодии
Снимка: Pexels

Астролозите смятат, че знакът на зодиака определя характера на човек. Той показва индивидуалността, която се проявява буквално във всичко.

Това зависи от походката до начина на флиртуване. Дори този маниер е различен за всеки. И така, днес ще ви кажем, как се "държат" една или друга зодиите, в зависимост от принадлежността си.

Овен

Желаейки да привлекат вниманието на човек, Овните се опитват да му станат полезни. Отначало Овенът може да действа противно на принципите си. На този етап за него е много по-важно да спечели благоволението на някого, от когото се интересуват. За да направите това, той изпълнява различни задачи.

Телец

Телците не са свикнали да действат директно. Те гледат обекта s въздишки дълго време, претегляйки всички плюсове и минуси. Телците правят първите стъпки към сближаване едва след като опознаят човека достатъчно добре.

Ето в кои зодии се влюбваме от пръв поглед

Близнаци

За да зарадват друг потенциален партньор, Близнаците стават много общителни. Те искрящо се шегуват, участвайки оживено в разговора. Представителите на тази зодия се опитват да приличат на човека, когото харесват, като използват едни и същи жестове или думи.

Рак

Раците не показват привързаността си към широката публика. В случай, че харесат някого, Раците първо допускат мистерии. Те правят намеци на човек, но, така да се каже, наполовина. По-късно показват искрена загриженост и участие в живота на човека.

Лъв

Лъвовете показват на човека, когото харесват, че не им е безразличен. Те го гледат право в очите и се опитват да разкажат всичко за себе си в най-добрата светлина. Представителите на зодия лъв няма да се поколебаят да споменат всичките си постижения, успехи и дори имената на бивши любовници, които са имали лошия късмет да се разделят с тях.

5 зодии, които имат пророчески сънища

Дева

Девите не са свикнали открито да говорят за чувствата си. Те дори ще започват да флиртуват или, честно казано, да се удрят с човек, само ако са сигурни, че другият ги чака. Когато се грижат за някого, Девата се опитва да улеснят живота на партньора си. Често тя поема проблемите на домакинството, за да премахне част от тревогите от любимия човек.

Везни

За да установят контакт с човека, когото харесват, Везните демонстрират дружелюбие и желание за контакт. Що се отнася до съблазняването, те го правят с помощта на храна: гурме ресторант или душевен дом.

Скорпион

Желаейки да привлекат вниманието на партньора, Скорпионите започват открито да го съблазняват. Те свеждат всички разговори до удобен за партньора канал, който му позволява да говори. Скорпионът докосва човек по специален начин, за да разбере, какво се случва.

5-те най-потайни зодии - като затворена книга са

Стрелец

На Стрелеца никога не би му хрумнало да доказва нещо на някого и да убеждава някого в нещо. Те знаят, че всички го харесват. И ако не, Стрелците стават много язвителни и сприхави. Изправени пред безразличие в тяхната посока, Стрелците демонстрират непроницаемостта на природата си с помощта на сарказъм.

Козирог

Козирозите се сближават само ако знаят със сигурност, че това е техният човек. За да направи това, Козирогът организира тест за нов познат. Той говори за личните си хобита и се държи така, както иска. Ако партньорът не избяга след това, което вижда, Козирогът започва упорито да преследва този човек.

Водолей

Водолеите проявяват грижа и внимание към човека, който харесват и неговия живот. Когато обаче се приближат, те отстъпват. В такъв момент Водолеите вече не са толкова активни в общуването и дори апатични. Ако човек не се оттегли, значи е преминал теста. В този случай той може да разчита на дълбоката привързаност на Водолея.

Риба

Когато изграждат взаимоотношения в работата или у дома, Рибите споделят съвети и оказват различна помощ. И така, когато става въпрос за романтични връзки, Рибите стават слаби и мотивирани. И все пак, те са капризни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com