Как всяка зодия саботира живота си, без да го осъзнава

17149
Как всяка зодия саботира живота си, без да го осъзнава
Снимка: Gettyimages.com

Овен

Вие съсипвате сами романтичните си връзки като се грижите винаги да имате отворена врата. Ходите на много срещи, което не е лошо нещо, но когато намерите човек, към който реално проявявате интерес, продължавате да ходите на много срещи и той остава с убеждението, че нямате сериозни намерения.

Телец

Вие правите реален саботаж на връзките си, защото изключително бавно се отваряте към хората. Причината е, че сте били разочаровани твърде много пъти и доверието ви е пострадало заради това.

Близнаци

Саботираш романтичния си живот, защото по принцип имаш сложни противоречия. Понякога не знаете какво търсите или искате и хората, които излизат с вас, могат да го усетят.

Рак

Прецаквате връзката си, защото дълбоките ви чувства плашат хората, особено потенциалните ви избраници. Няма как да не ви е грижа, но понякога хората разбират погрешно вашата грижа.

Лъв

Проваляте сами любовния си живот, защото увереността ви остава у хората съмнението, че сте високомерен. Не сте виновни, че се харесвате такъв, какъвто сте, но се опитайте да не говорите толкова много за себе си.

Дева

Унищожавате сами романтиката в живота си, защото мислите твърде отдалеч за нещата. Мислите, че ако прекалявате с анализа на всичко, ще се предпазите от нараняване, но в крайна сметка просто се затваряте.

Везни

Саботирате любовния си живот, защото мразите да сте сами, толкова много, че скачате във връзки с хора, които дори не сте сигурни, че наистина харесвате.

5 зодии, които не могат да забравят старата любов

Кое е най-трудното в раздялата с любим човек? Може би основният проблем е, че е трудно да се изтрият спомените или невъзможността да се...

Скорпион

Саботирате романтичния си живот, защото хората приемат вашата пряма личност като груба. Казвате всичко така, както е и някои хора биха не схващат чувството ви за хумор.

Стрелец

Саботирате любовния си живот, защото сте твърде заети да търсите „избрания“. Не е нужно да се усъвършенствате в приключенията си, за да намерите някой, когото обичате, трябва да се влюбите.

Козирог

Запознайте се с 3-мата интелектуалци в зодиака

Интелектуално развитият човек винаги се сравнява с другите. Умните, начетени хора привличат вниманието, интересно е да общуваш с тях, з...

Съсипвате любовния си живот, защото постоянно очаквате по-лошото и се подготвяте за него. Имате проблеми да се наслаждавате на настоящето, когато се запознаете с някой, от когото наистина се интересувате, защото сте твърде заети да се притеснявате какво може да се обърка в бъдеще.

Водолей

Съсипвате романтиката в живота си, защото другите ви отегчават. Вие сте интелект и смятате, че приказките са загуба на време, но не всички са толкова вглъбени като вас. Хората са пълни с изненади и след като осъществите кратък разговор, те може да се окажат по-интересни, отколкото смятат сами.

Риби

Саботирате любовния си живот, защото сте безнадежден романтик. Искате животът ви да бъде като романтична комедия. Романтиката е сладка, но връзките и истинската любов не винаги ще изглеждат така, както във филмите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com