Каква е мечтаната сватба за всяка зодия (част 1)

4900
Каква е мечтаната сватба за всяка зодия (част 1)
Снимка: iStock/Guliver

Сватбите несъмнено са голям ангажимент и същевременно съкровена мечта за всеки влюбен. Безбройните традиции, ритуали и специални дати се подбират внимателно и се организират в съответствие с желанията на младоженците. В съвременните култури двойките търсят креативни и обширни начини да планират сватбата си, тъй като това е идеалната възможност да покажат своя творчески вкус. Астрологията играе огромна роля в определянето на вашата личност и стил, въз основа на дванадесетте зодии. И така, тук е посочен вашият идеален стил сватба в зависимост от зодията.

Овен

Най-романтичното предложение за брак или просто опит за спасение?

Жител на американския щат Оклахома направи предложение на приятелската си, докато полицията го арестува, предаде БГНЕС. По информация ...

Представителите на този зодиакален знак са креативни и огнени. Те не се страхуват да опитат нови неща и винаги са готови да поемат рискове. Така че, тази двойка винаги ще има желание да организира бляскава сватба, която е наравно с последните тенденции в бранша. Те не са тези, които следват традициите, особено ако това е денят на сватбата им! Тогава всичко е позволено.

Телец

Телците биха харесали винтидж атмосфера на сватбата си. Те биха искали да направят семпла и уютна сватба само с най-близките си хора, които ги уважават и обичат. Цветята и светлините могат да бъдат добра тема за сватба за Телците, тъй като те са любители на пленителната красота.

Близнаци

Представителите на този знак вярват в създаването на нови неща, събрани от няколко сватбени стила. Те предпочитат да черпят вдъхновение от различни сватби, а може би дори понякога от филми и книги, за да създадат мечтаната си сватба. Те също така се стараят да включат предпочитанията на партньора си наравно със своите в сватбения план.

Можем да познаем за коя ЗОДИЯ ще се ожениш... според твоята

Всяка зодия си пасва най-добре с няколко от другите. На какъв човек ще попаднеш, това вече е късмет. Ще се опитаме да познаем за коя зо...

Рак

За Раците сантименталните песни трябва да бъдат задължителни на сватбата им. Тяхната сладка и чувствителна душа изисква сватба, която не е прекалено бляскава, но е достатъчно приятна, за да се помни цял живот. Те биха искали да я опростят, защото гостите им са основният фокус.

Лъв

Лъвовете биха се възхищавали на велика и блестяща сватба със сложни детайли, които резонират с тяхната идентичност. Те смятат, че сватбите винаги трябва да бъдат с екстравагантна атмосфера и затова няма да правят компромиси, когато става въпрос за включване на всички изискани елементи в сватбата им. Все пак за тази сватба трябва да се говори седмици, дори месеци наред.

ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com