Каква жена иска всяка мъжка зодия

30209
Каква жена иска всяка мъжка зодия
Снимка: iStock

Овен

Изключителен любовник, но и много добър романтик. Овенът обича жените, които обичат новите запознанства, обаче от друга страна държи да имат висока интелигентност. Той обича да е в центъра на вниманието и поради това край него винаги има много жени.

Телец

Мъжете Телци са големи ревнивци. Имат много развито чувство за собственост и са способни да защитават жената на живота си с цената на всичко. Това, което ценят в жената е красотата и способността ѝ да движи финансите им. Телците са много практични и държат това, което правят да е високо оценено и да получат признателност за свършената работа.

Близнаци

Мъжът Близнаци е комуникативна личност. Често за него е характерно да има много връзки преди да се спре окончателно на жената за него. Притежават необикновен чар и чувство за хумор, което е ценено от жените. Изслушват другите и уважават мнението им, но са непоправими философи. Това създава грешно впечатление за тях понякога.

Рак

Ракът цени най - много от всичко семейството си. Той има неразривна връзка с майка си и избира жена си по нейно подобие. Много чувствителен характер , който търси красотата на живота. За да се довери на жената до себе си и да открие личността си пред нея се нуждае от малко време.

Лъв

Какво мразят мъжете у една жена?

Какво те притеснява в партньора ти? Всеки знае, че и мъжете, и жените имат определени аспекти на другия, които изобщо не ни харесват. М...

Мъжът Лъв обича вниманието. Често се изявява като работохолик и държи да забелязвате успехите му. Той е много е много отговорен, когато става въпрос за връзките му. 

Дева

Девите са много неуверени и имат нужда да бъдат подкрепяни и насърчавани. Не показват открито емоциите си. Това, което ги прави щастливи е, когато жените отразяват техните успехи. Държат на това как изглеждат и на личната хигиена, липсата на която би ги отблъснала от партньора им.

Везни

Това, което забелязват първо в жената е нейният външен вид, а по - късно и интелектуалното ѝ ниво. Имат уникално чувство за хумор и знаят как да задържат вниманието върху себе си. Най - доброто им качество е, че те се предават никак лесно, а се борят до край дори, когато нещо изглежда невъзможно.

3-те най-важни неща, които мъжете очакват от жените

Не е тайна, че една жена умее да управлява мъжа си. За да стане това без много шум, то е хубаво жените да знаят някои трикове и да прил...

Скорпион

Готови са да свалят всяка една жена, без значение външния вид. Те са честни партньори и обичат да прекарват повече време с половинката си. Тяхната мотивация в живота са парите и социалния статус. 

Стрелец

Стрелецът е непоправим оптимист. Радва се на завиден успех, както в работата, така и във любовния си живот. Изобщо не е ревнив и обича свободата, но има нещо на което държи страшно много и това е доверието. Изключително искрен в отношенията си и доста често околните не го харесват именно поради този факт.

Козирог

Мъжете от тези зодии откриват любовта след 30 години

Някои мъже се влюбват истински още в тийнейджърските си години, докато при други любовта идва в по-зряла възраст. Ето под кои зодиакалн...

Силно емоционална личност. Козирога се радва на успех в бизнеса. Много интелигентен и не обича да се конкурира. Поради това избягва жените, които имат сходни с него интереси, тъй като се страхува да не бъде изместен. 

Водолей

Много състрадателни и затворени личности. Те не могат лесно да показват чувствата си. Имат огромен проблем с това, че трудно, дори почти никога не разбират жените. Ако не ги притискате за нещо, те ще съумеят да отвърнат на чувствата ви.

Риби

До голяма степен мъжете Риби са самовлюбени и очакват винаги жената да прави първата крачка, когато става въпрос за обвързване. По природа са верни, но имат склонността да не са искрени и да послъгват. Очакват половинката им да бъде до тях във всеки един момент, когато имат неуспехи. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com