Каква любовница сте според зодията си?

7526
Каква любовница сте според зодията си?
Снимка: iStock

Наричаме любовници жените, които съблазняват чуждите мъже и стават причина за разводи. Истинската етимология на тази дума обаче не поставя такива ограничения. Коренът на думата е любов, което означава, че любовница не е домакиня, а всяка жена, която има връзка.

Земни знаци

Телец

Вашият знак е за връзки. Що се отнася до кариерата ви, вие сте далеч по-малко амбициозни. Трудно е да се намери по-вярна жена. Ще станете най-стабилният и предан спътник за вашия мъж.

Дева

Вашият знак е синоним на практичност. Вие сте последователни, трудолюбиви и имате аналитично мислене. Не обичате да привличате твърде много внимание върху себе си. За партньор вие сте опора на стабилността.

Козирог

Вашата броня понякога е непробиваема. Външно създавате впечатление за мъдро и неподвластно на романтични илюзии момиче. Всичко е благодарение на вашия самоконтрол. В една връзка вие не променяте себе си и позволявате на партньора си само да се адаптира към тях. Ти обаче си момичето, за което искат да се оженят!

Въздушни знаци

Близнаци

Вие сте любопитни, дружелюбни и привързани. Заради вас мъжете са готови на много след първата среща. Скептицизмът относно брака винаги ще кара мъжа да се чувства така, сякаш ви преследва, но не може да ви настигне..

Везни

Вие сте създадени за връзки. Най-често вашата цел или тайно желание е да ожените всички наоколо. Обикновено имате отлични отношения с роднини и приятели на спътника.

Водолей

В една връзка сте много двусмислени. Всичко наоколо е храна за размисъл. Следователно вие не само изпитвате любов към вашия мъж, но и напълно разбирате защо сте се влюбили в него. Карането и споровете с вас е пагубна работа.

Огнени знаци

Овен

Не искаш усложнения. Когато сте във връзка, за вас е важно партньорът ви да има подобни цели. Затова рядко избирате своя партньор в живота въз основа на нещо друго, защото сте амбициозни и решителни.

Любовница на Путин лъсна с още един апетитен имот

Светлана Кривоногих, една от спряганите за любовници на руския президент Владимир Путин, се оказа, че притежава още един луксозен апарт...

Лъв

Веднага привличате вниманието на другите със своята гъвкавост. В една дългосрочна връзка това може да се превърне в проблем: вашият мъж ще трябва да се задоволява с факта, че винаги е в сянка.

Стрелец

Обичате да изследвате света около вас с вашия спътник, да споделяте с него радостта от нови открития, пътувания, срещи и други интересни дейности. Това, което искате да оставите извън една връзка, е конфликтът.

Водни знаци

Рак

Литва отне гражданството на Адолфас Каминскас, съпруга на бившата любовница на Шойгу

Министерството на вътрешните работи на Литва, по препоръка на отдела за миграция, е отнело гражданството на бизнесмена Адолфос Каминска...

За вас семейството и животът са на първо място. В една връзка обичате да усещате нежност, сигурност и защита. Затова искате да видите мъж до себе си, зад когото ще бъдете като зад каменна стена.

Скорпион

Скорпионът е много страстен знак. Вие сте донякъде потайни и не обичате да говорите за чувства, но нямате нищо против да ги показвате. Оказва се, че го правите ефективно. Според вашите принципи една страстна любовна нощ е по-добър израз на чувства, отколкото дълъг и искрен разговор.

Риби

Ти си нежен, мил и любящ. Някой ще приеме това като слабост и ще сгреши. Просто вашата романтика и мъдрост се тълкуват погрешно в днешния циничен свят..

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква опасност ни носи преяждането с яйца

Какво първо да направим при преяждане

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com