Какви грешки допуска зодия Водолей в любовта

11442
Какви грешки допуска зодия Водолей в любовта
Снимка: JillWellington / Pixabay

Хората от зодия Водолей са изключително независим тип. Честен, пълен с амбиции и чувство за справедливост. За съжаление в случая с Водолеите тяхната независимост понякога може да се превърне в бунтарство, а амбицията в перфекционизъм и доминация. В днешната статия ще наблегнем на основните предимства и грешки, които Водолеите допускат в любовта и цялостното общуване с другите.

Общи характеристики на Водолея

Любовни съвместимости на зодия Водолей

Как се разбира Водолеят с другите зодии? С някои той създава удивително съчетана двойка, с други - той е напълно неспособен да общува. ...

Свободата и независимостта са основата, върху която Водолеят гради целия си живот. Като цяло нежен към света и другите хора, той може да се превърне в чудовище, когато бъде притиснат към стена. Водолеят върви по своя собствен път, мрази да играе в коалиции и е болезнено честен. Предпочита да изразходва енергията си за нещо амбициозно, а амбицията е второто му име, както и перфекционизмът. Водолеят несъмнено е от типа интелектуалец, а вроденото му любопитство и откритост означават, че той може да постигне много повече от повечето зодии. Освен ако не е изгубен от гореспоменатия перфекционизъм.

Водолеят не е майстор на първите впечатления. Те спазват дистанция, дори липса на интерес или крайно пренебрежение. Първоначалното недоверие и подозрение произтичат от неговата чувствителност. Той отделя време, за да се отвори и да бъде себе си, и едва тогава си позволява честността, която може да бъде възприета като грубост. Ако обаче реши да инвестира време и енергия във връзка с друг човек, тогава той се превръща в предан и лоялен приятел. Разбира се, като запази нуждата си от свобода и независимост във всяка сфера на живота, включително и в професионалните въпроси.

Определено се чувства по-добре като шеф, отколкото като подчинен. Изисквайки както към себе си, така и към другите, той може да бъде тиранин. Той не е от буржоазния тип, но ако бюджетът му позволява, той ще избере петзвезден хотел пред селско местообитание.

Водолей - предимства и грешки в любовта

Защо Водолеите са толкова студени?

Водолеят е свободолюбива зодия, която не обича, а робува на традиционните разбирания за света. Често нейните представители са бунтари, ...

Водолеите могат да използват богат арсенал от нетрадиционни техники за съблазняване. Магнетичен и самоуверен, той лесно контактува с противоположния пол и е трудно да остане безразличен към него. В спалнята той е смел, привързан и страстен. Той умее да изненада и най-взискателния партньор и в замяна очаква същото. Не му липсват смелост и креативност, но може да бъде и недоволен, чакащ подкрепа.

Перфектната среща? Спонтанна екскурзия със задължителен изгрев или посещение на планетариума. Водолеят не е от типа романтични любовници, той дълго и търпеливо чака истинската любов и ако я срещне, остава верен и лоялен на партньора си. Мрази скуката и предсказуемостта.

Грешките, които Водолеят допуска в любовта, произлизат най-вече от неговия характер и поглед към света. Постоянна му нужда от свобода в комплект със паниката от трайно обвързване много често плашат Водолея и отблъскват неговия партньор. Сложният вътрешен свят на Водолеите и тяхната самонадеяност ги прави трудни за разбиране и за обичане.

Понякога самият Водолей си е самодостатъчен и не изпитва особена нужда да има половинка да себе си. Този който реши да влезе във връзка с Водолей трябва да прояви силна воля и да е готов за множество компромиси, които обаче си струват! Въпреки странностите си, Водолеят може да бъде страхотен и много лоялен партньор.

Разберете защо всички обичат зодия ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Водолей са известни с това, че са едни от бунтовниците на зодиака. Тези хора обичат сами да създават правилата...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com