Какви плодове трябва да ядат различните зодии?

13303
Какви плодове трябва да ядат различните зодии?
Снимка: iStock

Енергията, която проектираме в света, е свързана с избора, който правим, за да се зареждаме. Плодовете, които ядем, зареждат както тялото ни, така и вибрациите ни. Яденето на следните плодове според вашия знак, ще подобри вашата жизненост и сили!

Авокадо за овните

Мощните мастни киселини и витамините от група В са ключови за осигуряване на фокус и жизненост при овните, за да съответстват на вашата безгранична енергия и да подкрепят всички цели, които знаете, че можете да постигнете!

Киви за телците

Тялото ви се нуждае от допълнителните антиоксиданти лутеин и холин, открити в зелените кивита, за да подпомогнат сърцето ви, за да можете да сте готови за любовта, която чакате така нетърпеливо!

Асай бери за близнаците

Толкова по-активни от другите си помислете за асай бери като за вашия нов приятел, който да ви подкрепя през всички вълнения. Силният коктейл от адаптогени и антиоксидант (по-специално полифеноли), поддържа вашата имунна система, здравето на сърцето и брилянтните ви идеи!

Пъпеш за раците

Разширяването на възможностите за бизнес и кариера чрез нови получени идеи са винаги на преден план за вас. Този плод, богат на витамин А и селен, ще поддържа очите ви ярки, докато четете всички онези договори!

Ягоди за лъвовете

Ако лъвската зодия управлява сърцето ви, то червеното е един от вашите силни цветове. Ягодите са само плодовете, от които се нуждает. Съдържащи витамин С и калий, ягодите ще обновят вашата издръжливост, така че да можете без усилие да поемете света.

Ананас за девите

Вие трябва да се съсредочовате повече върху грижата за себе си и да подхранвате тялото си. Ананасовият витамин С, съдържанието на манган в комбинация с бромелаин ще подкрепи метаболизма и храносмилането ви, за да бъдете заредени и готови за всичко, което ви предоставя живота.

Грозде за везните

Гроздето ще бъде от ключово значение за поддържането на баланса ви, който постоянно търсите! С високото си съдържание на антиоксиданти и витамини К и С, гроздето съдържа и мед, за да поддържа нервите ви здрави.

Къпини за скорпионите

Къпините ще бъдат плодът, който да ви закотви, тъй като вие вечно сте разпокъсани на много посоки. Скорпионите са известни със своята устойчивост и интуиция. Регенеративните свойства на къпините ще бъдат вашият хранителен тласък, за да трансформирате промените, които ви предстоят!

Триковете, с които ще забравите за мухъла по плодовете и зеленчуците

Ябълки, ягоди, домати, краставици, целина, свежи поправки гъби, стафиди - всички тези продукти могат да съжителстват дълго във вашия хл...

Телец, Дева, Козирог: Любимата храна на земните зодии

Манго за стрелците

Вие постоянно сте готови за огромни промени във вашата връзка и кариера, стрелци и мангото ще бъде вашият силен плод за сезона. С високото си съдържание на витамин А, фолиева киселина и С, ще ви даде жизненото гориво, необходимо за вдъхновяващите начинания, които ви очакват!

Диня за козирозите

Козирозите са известни със своята амбиция, дисциплина и непримирима работна етика. Но от време на време трябва да си почивате (а какво по-подходящо време за това от лятото?) Антиоксидантното съдържание на ликопен и хидратиращите свойства на динята са перфектни за запълване на енергийните нива, така че да можете да се възползвате от кариерните възможности пред вас.

Тези две храни ще ви помогнат за заспите веднага в жегата

Безсънието засяга голяма част от нас. Пълноценните осем часа сън са от съществено значение за нашето здраве и производителност. Случва...

Тези зодии скоро ще станат мами

Боровинки за водолеите

Синьото е мощният цвят на водолея, а боровинките са основните плодове от които се нуждаете. Богатият пигмент в боровинките се дължи на високото им съдържание на антоцианин, който поддържа сърдечно-съдовата ви система, за да можете да направите тези квантови скокове към изграждането на мечтите си!

Годжи бери за рибите

Рибите се смятат за един от най-креативните знаци в зодиака. Вашият супер плод са годжи бери! Освен че са суперхрани, които са чудесни за очите, плодовете Годжи предлагат имунна подкрепа и спомагат за регулирането на нивата на кръвната захар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com