Какво цвете трябва да отглеждате в дома си според зодията

36859
Какво цвете трябва да отглеждате в дома си според зодията
Снимка: pixel2013 / Pixabay

Ако планирате да се сдобиете с домашно растение, което да украси вашия интериор, какво ще кажете за такова, което да отговаря на вашия зодиакакален знак?

Овен - сукуленти

Овенът е известен със своята сила, храброст и гордост. Те също са с лесна поддръжка и получавате това, което виждате. Съвпадайки с тези черти, сукулентът е добър избор за тази зодия.

Телец – Смокиня с листа като цигулка

Известно е, че хората, които попадат под тази зодия, са трудолюбиви, грижовни, упорити и се радват на уютни и луксозни неща. Те дават всичко от себе си за всяка задача, която могат да поемат. Така че това растение със значителна поддръжка ще бъде подходяща в къщата на Телеца.

Близнаци Въздушно растение

Известни, че се съчетават лесно с хората около тях, Близнаците и въздушното растение са един за друг. Тези растения обичат вода и хранителни вещества от въздуха и не се нуждаят от почва, за да растат.

Рак - Лилиум

Лилиумът е знакът Рак под формата на растение. Раците са интуитивни, грижовни, чувствителни и всеотдайни. Лилиумът е естествен пречиствател на въздуха и красивите му бели цветове ще подчертаят интериора.

Лъв - Бромелия

Лъвът е кралският знак. Лъвовете са грижовни, топли, силни и имат огнен характер. Цветната и много красива бромелия ще се впише добре в дома на Лъва. Това тропическо растение вирее при високи температури и не се нуждае от много грижи.

Дева – Каучуково растение

Девите много често са погрешно разбирани като нарцисисти, поради нуждата им да обръщат внимание на всеки малък детайл. Може би това е една от причините, поради които каучуково растение, което лесно може да се сбърка като изкуствено, ще подхожда добре на Дева.

Везни – Монстера

Необходимостта от баланс и хармония е от ключово значение за дипломатическия характер на Везните. Известно е също, че харесват сложни неща и дейности в живота и се наслаждават на изкуството и културата. Така че Монстера - любима на интериорните дизайнери - е очевиден избор.

От баба знам тези трикове и цветята цъфтят обилно

Има няколко успешни начина да отгледате красиви цъфтящи растения в дома си и те не са никак сложни. Научила съм ги от баба ми. ДОмът ѝ ...

Скорпион – Змийско растение

Змийските растения могат да оцелеят и сами, което ги прави толкова независими като Скорпиона. Това растение е с доста лесна поддръжка и листата му са прави и заострени.

Стрелец– Маранта или Молитвено растение

Импулсивен и забавен, този огнен знак винаги е в търсене на следващото приключение. Стрелецът може да бъде добър родител на маранта - растение, което непрекъснато променя позициите си в саксията си през деня.

Козирог - Нефритово растение

Това са цветята, които трябва да засадите през есента

Много от любителите на цветя започват засаждането на нови многогодишни растения още през есента. И истината е, че при правилно отглежда...

Издръжливи и търпеливи, Козирозите са известни и със своята практична природа. Те инвестират време в своите идеи, за да постигнат желаните цели. Тези черти ги правят перфектен родител за нефритово растение - отнема време, за да расте и изисква добра грижа.

Водолей – Потос

Водолеите са креативни, ексцентрични и не обичат ограниченията в начина на реализиране на мечтите си. Тези качества правят Потоът подходящ за Водолей.

Риби - растение паяк

Рибите Те са хората, които ще изслушат вашите проблеми и ще бъдат там с цялата подкрепа, от която се нуждаете. Така че Риби се нуждае от стайно растение, което не изисква много внимание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com