Какво да не казвате на мъжете от всяка зодия?

6262
Какво да не казвате на мъжете от всяка зодия?
Снимка: Unsplash

Вижте кои са нещата, които никога не трябва да казвате на мъже от дадена зодия: 

1. Овен - „Ти си сноб.“

Мъжът ви Овен създава връзки супер бързо, благодарение на своята общителна личност и способността да има приятелско отношение към повечето хора. Той се чувства най-добре с хора, които мислят като него, особено ако това включва винаги опити за подобряване на себе си и винаги търсене на забавление. В зависимост от това колко силна е връзката ви, може да се почувствате малко извън неговата лига. Той непрекъснато ще полага усилия да ви включи, особено ако ви обича, но ако се държите така, че интересите му не са важни за вас, той може да стане малко капризен. 

2. Телец - „Не ти пука за мен“.

Има предположение, че мъжете не искат обвързване, но истината, че някои момчета търсят точно това. Мъжът Телец много обича да бъде част от успешна, дългосрочна здрава връзка. Любовта е толкова важна за него, че често се хваща да се опитва да опознае колкото се може повече за вас за кратко време. Знаете, че той обича хората в живота си с цялото си сърце. Обвинението му, че не му пука за вас, е не само невярно, но и невероятно обидно. 

3. Близнаци - „Губиш ми времето“.

Понякога той предпочита случайни връзки пред сериозни връзки, така че когато намери някой, когото наистина обича, това е много специално за него. Може да отнеме известно време, докато го накарате да се отвори и да бъде напълно себе си, но определено си струва чакането. Никога не трябва да казвате на Близнаци, че си губи времето, защото макар да знае, че понякога може да бъде нерешителен, това не означава, че не полага никакви усилия във връзката ви. Казвайки нещо по този начин, само го кара да се чувства така, сякаш не заслужава любов.

4. Рак - „Не ти вярвам“.

Той е уверен в способността си да ви бъде лоялен и обича да ви кара да се чувствате добре към себе си. Въпреки това, понякога той може да се чувства несигурен относно това, което партньорът му чувства към него, което го кара да се върне към негативно мислене за връзката или да се държи подозрително към вас. Обвиняването му в ненадеждност, когато започнете да чувствате, че се отдръпва от вас, само ще влоши нещата. 

5. Лъв - „Искаш твърде много от мен“.

Обикновено той знае точно какво иска от партньор, поради което е толкова категоричен да получи това, което търси от връзката ви. Може да изглежда малко пресилено, но в действителност той не се страхува да признае, че заслужава най-доброто. 

6. Дева - „Ти не знаеш нищо за мен“.

Вашият човек влага много време и усилия, за да направи връзка, която си заслужава и двамата. За него това означава да опознаете всичко за вас, така че двамата да се сближите още повече. Без всички тези интимни знания той се чувства изгубен във връзката ви. Никога не трябва да му казвате, че той не знае нищо за вас. Независимо дали си спомня малки подробности за живота ви или ви изненадва с любимите ви неща, той винаги се грижи за вас, защото наистина ви обича. 

7. Везни - "Ти си удоволствие за хората."

Когато става въпрос за връзки, той надминава и отвъд, като полага допълнителни усилия, за да се увери, че и двамата са щастливи. Това обикновено означава, че той прави компромиси, така че да няма усещането, че иска твърде много. Неговата винаги дипломатична природа не ги кара да се чувстват слаби, освен ако не кажете нещо за това. Той иска хората, които обича, да го оценят за това, а не въпреки това.

8. Скорпион - "Ти си луд."

Известните личности, които биха били Ваш романтичен партньор според зодията

Нека видим какво вещае астрологията за вас и вашите романтични партньори ако можехте да се напаснете с някоя известна личност:  О...

Скорпионът има много страст към живота, така че често става малко възбуден, когато говори за това (или кого) обича. Той се гордее, че е в състояние да внесе вълнение във връзката и се надява партньорът им да направи същото. Той може да понесе много критики, но едно от най-лошите неща, които можете да му кажете като значимо друго, е да му кажете, че е луд. 

9. Стрелец - „Ти си фалшив.“

Той се сприятелява с почти всички, които среща, но е необходим някой много специален, за да се влюби. Той е флиртуващ, което улеснява разбирането защо толкова много хора го харесват. Той не търси някой, който да го накара да иска да промени личността си, а по-скоро някой, който вижда всичко добро, което има вътре. Отначало може да му е трудно да бъде наясно с чувствата си, тъй като се опитва да се успокои със сериозна връзка, но не се опитвайте да намирате недостатък в това; добрите неща отнемат време.

10. Козирог - „Не си лоялен“.

Той не иска нищо повече от това да бъде в сериозна, дългосрочна връзка с някого, когото наистина обича. Той твърдо вярва в това, независимо колко време и усилия трябва да вложи във връзката. Дори когато стане трудно, Козирогът знае, че си заслужава. Тъй като той винаги се опитва да накара връзката му да работи и да ви зарадва, ужасна идея е да го обвинявате, че не ви е лоялен.

Сериозни трудности и изпитания очакват тези 4 зодии

За някои представители на зодиакалния кръг няма да бъде много благоприятен период за изпълнение на плановете. Някои представители на хо...

11. Водолей -  „Ти си егоист“.

Понякога може да му е трудно да се довери напълно на някого и да се влюби в него, но това не е невъзможно. Въпреки това, той очаква да вярвате в същите неща, които той прави, особено честността и силните ценности. Дори в сериозна връзка той оценява, че има малко време, в което може да презареди батериите си и да се радва на независимостта си. Това не означава, че той не се интересува от прекарването на времето с вас или дори че изобщо мисли само за себе си. Въпреки това, никога не трябва да го обвинявате, че е егоист. Не само, че е вредно, но и го кара да се чувства така, сякаш не може да има връзка, без да се откаже от цялото си аз. И ако случаят е такъв, той ще избере себе си пред партньора си.

12. Риби - „Прекаляваш с реакцията“.

Рибите са любовник и романтик по душа и той обича да има кого да цени и да се грижи за него. Той се опитва да се отнася с вас по начин, по който би искал да се отнасят към него, поради което е толкова безкористен към партньора си. Разликите и разногласията понякога могат да го завладеят, но той все пак прави всичко възможно да накара нещата да работят. Казвайки му, че прекалява с реакцията, често го кара да чувства, че неговите мнения и чувства не са валидни. 

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com