Какво докарва всяка зодия до истерия?

10749
Какво докарва всяка зодия до истерия?
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Овен – той просто не може да чака! Побърква се, пощурява, изфирясва, докато не си получи нещото или отговорът.

Тези зодии никога няма да бъдат заедно

Телец – преместването за него е кошмар. Опаковане, разопаковане, нова обстановка, нови стени… всичко това разклаща из основи нервите му.

Близнаци – график и ад са едно и също нещо. Близнакът не търпи режими, точност, графици и рутина. Той буквално се погнусява, когато всеки ден в един и същи час му се налага да прави нещо.

Тези зодии никога няма да бъдат заедно

Всеки иска да бъде щастлив. Звездите също го искат, но има зодии, които просто не са съвместими. Ето кои са те:Везни и РакРакът е споко...

Рак – това, което ги срива емоционално, е раздялата. Вярно, че за никого не е приятно да изгуби интимния си партньор, но при Рака това е като животозастрашаваща ситуация. Съвземането за него е изключително трудно.

Лъв – ако не стане по неговия начин, от гальовно и мило коте, става кръвожаден звяр. А след това депресиран звяр. Лъвовете са склонни към големи драми, ако нещата не се случват, както те искат.

Дева – сложи я в безпорядък и тя ще откачи. Небрежното домакинство превръща Девата в кълбо от нерви. Дори понякога не разбира защо се чувства така. Мръсни чинии, дрехи по пода, неоправени легла… това винаги ще пречи на емоционалната стабилност на Девата.

Везни – конфликтът е нещото, което може да докара Везните до нервен срив. Те не обичат и не виреят в подобна атмосфера. Дори след конфликта дълго време се чувстват изтощени, безсилни и съсипани, че това им се е случило.

Скорпион – ако изневярата наранява дълбоко всеки от нас, то при Скорпиона това е най-висша форма на предателство. Трябват му години, за да я преодолее, дори не винаги успява. Склонен е към депресии и става наистина много лабилен.

Зодиите и най-красивите черти на всяка от тях (ЧАСТ 1)

Красотата е нещо субективно. Всеки човек е красив сам по себе си, но и всеки от нас има специфична красота, която ни отличава от остана...

Стрелец – ако нещо може да разбие нервите на Стрелеца, това е нищо да не се случва. За него застоят е капан. И малко по малко започва да унива, докато не се срине съвсем.

Козирог – тази силна личност може да рухне, ако бъде уволнена. При Козирогът стремежът да се изкачва нагоре е вроден. И когато някой го „зашлеви“ така, пада много, много лошо.

Трите зодии, които са родени без късмет

Водолей – повечето от нас разбират, че животът е несправедлив още в най-ранна възраст. Водолеят обаче категорично отказва да приеме това. Той се разстройва винаги, когато види несправедливост. Но когато тя е срещу него, изпада в дълбока дупка.

Риби – това, което съсипва нервите на Рибата, е трескавата подготовка. Те обичат темпото на своите води и винаги, когато им се налага, да бързат за нещо, да са под напрежение за решаване на проблем, могат да се сринат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com