Какво е асцендентът и какво разкрива за вас

7925
Какво е асцендентът и какво разкрива за вас
Снимка: Voltordu / Pixabay

Астрологията е наука, която изследва влиянието на планетите и зодиакалните знаци върху нашите животи. Едно от най-важните понятия в астрологията е асцендентът. Асцендентът е знакът на зодиака, който се определя от момента на раждане. Той може да ви разкрие много за личността ви и начина, по който взаимодействате с околните хора.

КАКВО Е АСЦЕНДЕНТЪТ И КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА

Асцендентът е един от основните параметри в астрологията. Той показва начина, по който взаимодействате с околните хора и как възприемате света около вас. Асцендентът се изчислява въз основа на точния момент и място на раждане. Това е много важно, защото ако дори една минута се промени в момента на раждане, асцендентът ще бъде различен.

За да изчислите асцендента си, е необходимо да знаете точния момент и място на раждане. След това можете да използвате различни онлайн калкулатори или да се обърнете към професионален астролог.

КАКВО РАЗКРИВА АСЦЕНДЕНТЪТ ЗА ВАС

Асцендентът може да ви разкрие много за личността ви и начина, по който взаимодействате с околните хора. Той показва начина, по който възприемате света около вас и как се представяте на другите. В зависимост от знака на зодиаката, в който се намира асцендента ви, можете да получите повече информация за личностните си качества и как те влияят върху начина, по който взаимодействате с другите хора.

Асцендентът може да ви помогне да разберете и вашата психологическа ориентация и как възприемате живота около вас. Ако асцендентът ви е в огнен знак като Овен, Лъв или Стрелец, това показва, че сте ориентирани към действията и възможността за увлечение. Ако асцендентът ви е във воден знак като Рак, Скорпион или Риби, това може да покаже, че сте ориентирани към емоции и изпитвате живота през емоциите си.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЗНАНИЕТО ЗА АСЦЕНДЕНТА СИ

След като сте открили знака на асцендента си, можете да го използвате, за да разберете повече за личностните си качества и начина, по който взаимодействате с околните хора. Можете да използвате тази информация, за да се насочите към това, което ви прави щастливи и да постигнете по-голямо разбирателство с хората около вас. Освен това знанието за асцендента ви може да ви помогне да се разберете по-добре с другите хора. Като разберете как асцендента ви влияе на начина, по който се представяте на света, можете да се научите да комуникирате по-ефективно и да се свързвате с хора, които имат подобни качества.

Асцендентът е едно от най-важните понятия в астрологията, което може да ви разкрие много за личността ви и начина, по който взаимодействате с околните хора. Той показва начина, по който възприемате света около вас и как се представяте на другите. След като откриете знака на асцендента си, можете да използвате тази информация, за да разберете повече за личностните си качества и начина, по който взаимодействате с околните хора.

Можете да използвате тази информация, за да се насочите към това, което ви прави щастливи и да постигнете по-голямо разбирателство с хората около вас. Въпреки че асцендентът не е единственият фактор, който влияе на личността ви, той е много важен и може да ви помогне да разберете по-добре себе си и света около вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com