Какво казва за вас първата буква от името ви – Втора част

16856
Какво казва за вас първата буква от името ви – Втора част
Снимка: iStock/Guliver

П

Хората, кръстени с имена, започващи с тази буква, държат на доброто си име и имидж и не позволяват нищо да ги почерни. Силно зависими от чуждото мнение, те често правят това, което обществото очаква и което е общоприето, а не това, което желаят и което ги прави щастливи. Зрели, умни и възпитани, те се открояват с изисканото си поведение и със стила си.

Р

Хората, носещи имена с първа буква Р, са изискващи – те очакват и изискват от околните уважение, грижа, жестове, а от любимия си – и романтика, и изненади. Енергията им е неизчерпаема и завидна. Ако искате да са щастливи, трябва да положите безкрайни усилия.

С

Широкоскроени хора, стремящи се непрекъснато към самоусъвършенстване. Не престават да учат и да се квалифицират през целия си живот, изграждат добра кариера и постигат успехи а всяко поприще. Интелектуалци, държащи на ума и възпитанието, те държат хората до тях да бъдат умни и успели.

Т

Чувствителни и емоционални, хората, чиито първо име започва с буква Т, слушат сърцето, а не разума. Често те отдават предпочитание на желанията си, а не на редно и нередно и живеят така, както си поискат, разбивайки на пух и прах всички норми и правила. Непредсказуеми, но и държащи на обещанията, които са дали, те са чудесни приятели и партньори, ако опознаете душата им и ги последвате техния свят.

Ф

Тези хора са влюбени в… любовта. Живеят заради нея и се чувстват живи само когато са влюбени и ги залива море от емоции. Елегантни – и като визия, и като поведение, те минават на пръсти в живота, тихо, но запомнящо се и забележително, оставайки у всички приятната и незабравима емоция, че са се докоснали до човек, толкова ентусиазиран, успяващ, толкова обичащ и стилен.

Х

Хората, чиито имена започват с буква Х, са различни, странни, нестандартни и често остават неразбрани от околните. Свободолюбивият им характер се нуждае от простор и не търпи ограничения и окови. Притежават чар и харизма, доброта и едновременно с това са плашещи понякога, защото, борейки се за доброто и правдата, могат да бъдат много зли и отмъстителни и да не се спрат пред нищо по пътя си.

Ц

Мъдри и щедри хора, които обичат да радват околните с изненади и подаръци. Енергични, не знаещи почивка, те не се спират, докато не докоснат мечтите си. За тях „не“ не е отговор и няма невъзможни неща. Увличат и околните в стремежа за победа на всяка цена.

Какво казва за вас първата буква от името ви – Първа част

Дори да не вярвате, че първата буква от името предопределя съдбата, вероятно ще ви е любопитно да разберете по нея скрити черти от хара...

Ч

Хората, чието име започва с Ч, се славят като страстни и ненаситни любовници, които не разбират брака и моногамността. Родени да обичат, те винаги са в центъра на купона и често животът им завършва с провален брак, заради страстта им към безразборните връзки с другия пол.

Ш

Хората с имена с буква Ш са родени за лидери.Те умело ръководят и буквално командват другите, постигайки успешно общите цели. Понякога самите те се нуждаят се от одобрението на околните и държат на общественото мнение, макар често сами да го създават и да задават модели на поведение.

Щ

Как броят на буквите в името влияе върху характера и съдбата

Нумеролози разкриха влиянието на броя на буквите в името върху съдбата и личността на собственика. Числата управляват света, смятат ну...

Тези хора са романтици с чиста душа, които таят чувствата в себе си и рядко ги показват. Покоряват с чара си околните и са родени екстроверти, които не могат без социални контакти и шумни компании.

Ю

Мечтатели, живеещи в свой идеален и нереален свят, изграден според техните мечти и правила. Влюбват се и се разлюбват лесно, бързо се разочароват от околните, защото не отговарят на изградения от тях идеал. Не очаквайте от тях компромиси, те са твърди, упорити и дори инати. Не се опитвайте и да им давате съвети, те слушат само сърцето си.

Я

Безстрашни интелектуалци, които търсят и намират щастието в книгите. Интелигентни и зрели, независимо от възрастта си, те са чудесна компания, от която има винаги какво да научите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com