Какво казват цветовете в дома ви за вас?

1483
Какво казват цветовете в дома ви за вас?
Снимка: iStock/Guliver

Подреждането на интериора у дома е нещо много специфично и индивидуално за всеки човек. При тази не лека задача всеки детайл е от значение, защото трябва да знаем как да съчетаем пердетата и мебелите с цвета на стените, да подберем подходящата декорация, цветя и т.н. В целия този процес на избиране, обзавеждане и декориране, замисляли ли сте се, че цветовете, които избирате,  освен, че са ви любими, говорят и разкриват много и за самите вас?

Тайните и посланията на цветовете

Син

Синьото е цветът на небето и на морето и е този, който олицетворява безкрайността. Ако сте избрали този цвят за дома си, то вие сте от хората, които имат вярата в това, което правят и силата да го постигнат. Именно в този цвят се крие ключът към вашите успехи.

Черен

Черният цвят едва ли е сред предпочитаните за боядисването на стени, но много хора харесват и избират мебели за дома си именно в този цвят. Какво разкрива той за самите вас ли? Той разкрива една много елегантна, но в същото време много загадъчна и малко драматична личност. Силата, която притежавате ви помага да намирате изход и от най-трудните ситуации в живота си.

Кой е цветът на 2022?

Розов

Розовият цвят е много ярък и свеж и би подхождал много добре на някоя от стаите в дома ви. Ако и вие харесвате и бихте предпочели точно него, в който и да е от многобройните му нюанси, то най-вероятно сте от хората, които обичат живот, пълен с приключения и различни запомнящи се изживявания. 

Тъмнозелен

Тъмнозеленият цвят придава на дома уют и топлина и действа много успокояващо на обитателите му. Ако и вие сте внесли този цвят в своя дом, това означава, че сте от хората, които винаги успяват във всички свои начинания, излъчвайки сигурност, увереност и положителна енергия, а зеленото ви помага да се чувствате уютно и свободни у дома.

Кои са топли и кои студени цветове и как ни влияят те?

Зелен

Зеленият цвят, в своята по-светла гама, е цветът на природата, на растенията, на тревата и на дърветата. Хората, които го харесват, са много състрадателни към другите и са много добри слушатели, с които можете да си споделите всичко. Те са много добри събеседници и умеят да водят разговори на различни теми, което ги прави много желана и търсена компания.

Жълт

Жълтото е цветът на слънцето, който би озарил всеки дом и би внесъл светлина и много позитивна енергия. Това означава, че и самите вие сте светли и позитивни личности, които внасят топлина и уют.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com