Какво казват зодиите в зависимост от датата, на която сте се бракосъчетали

18931
Какво казват зодиите в зависимост от датата, на която сте се бракосъчетали
Снимка: iStock/Guliver

Символиката на числата и астрологията оказват влияние върху животите ни във всеки един аспект. Винаги обаче интересът е бил най-голям в любовните отношения. А още по-любопитно е, когато става въпрос за брак и семеен живот. Разбира се, щастието ви няма да се основава само на датата, която изберете за сватбата си, но тя ще ви донесе късмет и положителна енергия. Вижте какво казват зодиите в зависимост от датата, на която сте се бракосъчетали.

21 март - 19 април

Бракът в Овен е приключенски, емоционален, изпълнен с различни забавления и никога скучен. Вашите инстинкти и импулсивни решения ще ви водят през целия ви живот - пътувания, срещи, жестове и всичко останало ще планирате най-неочаквано. Важно е обаче да се въздържате от този състезателски дух, който Овенът притежава. Или поне да избягвате да се конкурирате с вашия партньор.

20 април - 20 май

Телецът е стабилна зодия, която не обича рисковете и винаги залага на сигурността и комфорта. Такъв ще бъде и вашият брак, ако сте се бракосъчетали през този период. Хармония, разбирателство и уют ще царят в дома ви.

21 май - 20 юни

Близнаците знаят как да се забавляват. Омъжилите се през този период ще откриват своите призвания целогодишно, винаги ще намирате нови приключения и поводи за празненства. При вас комуникацията е от голямо значение и няма никакви тайни помежду ви.

21 юни - 22 юли

Раците държат на семейните ценности, романтиката и истинската любов. Затова и вашият брак ще се основава на тези идеали. В това отношение ще живеете като в приказките, но имайте предвид, че животът не е само в романтичните отношения, отделяйте си време и само за себе си, както и не забваряйте приятелите и останалата част от семейството.

23 юли - 22 август

Жените с тези ИМЕНА рискуват никога да не минат под венчилото

Според мнозина специалисти мъжката енергия бива свързвана с името. Те дори са на мнение, че това може да се отрази върху бъдещето на ня...

Сключилите брак под знака на Лъва ще се радват на страстен, но и едновременно драматичен любовен живот. Бъдете сигурни, че скуката никога няма да ви нагости. 

23 август - 22 септември

Девите са прагматични, традиционни в семейните отношения. Очаква ви стабилен, сериозен и искрен брак.

23 септември - 22 октомври

Хармония, баланс, уважение - всичко, към което се стреми една Везна. Това ще получите и в брака си, ако сте се омъжили през този период.

Как да изберем перфектното място за сватба

Без съмнение най-приятният елемент от сватбените приготовления е изборът на стайлинг. Когато става дума за много по-сложни предсватбени...

23 октомври - 21 ноември

Страст, ревност, импулсивност, любов - всичко, съчетано под знака на Скорпиона. Отреден ви е интензивен, съблазнителен брак.

22 ноември - 21 декември

Приключенски, забавен, освободен е Сътрелецът, като тези черти ще се отразят и на вашия брак. Имайте предвид обаче, че тази импулсивна пътешевственост ще се отрази зле на семейния бюджет.

22 декември - 19 януари

Зодиите, които ще вдигнат сватба през 2022

Тези две зодии ще бъдат истински щастливи през 2022 година. Предстои им да вдигнат шумна и пищна сватба – точно такава, за какват...

Стриктни, работохолици и традиционалисти. Патриархален, стабилен и малко по-скучен брак ви очаква, ако е сключен през този период.

20 януари - 18 февруари

Извън всякакви правила и норми, бракът ви ще се окаже точно като натурата на Водолея - свободолюбив, модерен, със собствени правила.

19 февруари - 20 март

Брак като в приказките ви очаква под знака на романтичните, мечтателски настроени Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com