Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и завинаги?

12292
Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и завинаги?
Снимка: StockSnap / Pixabay

Любовта е такова химично съединение, забъркано от сложни чувства и реакции, което няма точна формула и определение. Чувствата ни се диктуват от вътрешни и външни фактори и не търсят баланс и рационалност като мозъка ни. Дали има универсална формула да накараме някого да се влюби в нас? Формулите са много, но няма една точна и действаща като закон.

За да предизвикаме интерес и чувства у срещуположния пол, първо трябва да се запитаме какво сме готови да дадем и какво искаме да получим насреща. Колкото по-конкретни сме в исканията си, толкова по-добре можем да анализираме и какво трябва да дадем в замяна.

Да се изпотиш от пръв поглед. Разкриха механизма на влюбването

Нека анализираме някои универсални похвати за предизвикване на симпатии:

Имитация

Имитирането на движението или позицията на тялото на събеседника е подсъзнателна тактика за предизвикване на симпатия. Човешкият мозък симпатизира на нещата, които са еднакви и познати за него. По същия начин можете да убедите някого в решението си, като го накарате да ви се „довери“ подсъзнателно.

Допадате ли си?

Преди да карате когото и да било да се влюби във вас, трябва да се запитате дали реално между вас би се получило. Съвместим ли е начинът ви на живот, хобитата ви и вашите интереси? Ако имате множество допирни точки и еднакви интереси започнете да ги комуникирате и да организирате дейности заедно. Пример за такива са, ако и двамата сте любители на планинските спортове – отидете на ски в планината някой уикенд. Така не само ще разчупите леда в по-неофициална обстановка, но и ще имате тема на разговор.

Женски навици, които карат мъжете да се влюбват

Жените знаят как да влюбват мъжете в себе си. Този процес не изисква специални усилия от тяхна страна. Дори някои са убедени,...

Чувството за хумор

Накарайте го да се смее. Всеки обича приятна компания, която те разсейва от проблемите и ежедневието. Дори когато се събирате с приятели, избирате групата си според това кой ви разтоварва, а не кой споделя само проблемите и тревогите си.

Разкажете интересна или смешна история и попитайте за същото – извадете събеседника си от съзнанието му и го накарайте да се чувства добре. Двойките, които умеят да се смеят заедно, или да се разсмиват един-друг издържат заедно доказано по-дълго време.

Бъдете свободни

Ако искате да привлечете симпатиите на някого, не бъдете нуждаещи се, зависими и молещи. Носете чувство на свобода и независимост. Партньорът ви трябва да бъде другар, а не половинка, която запълва несигурностите в живота ви. Както вие искате стабилност, опора и цялост, така и другата страна е привлечена от тези качества.

Типове мъже, в които никога не трябва да се влюбваш

1. Женкар Това е типът мъж, който сваля всички жени без изключение. И който най-вероятно ще се опита да сваля и вашите приятелки. Сери...

Каква е разликата между любовта и влюбването?

Храна

Храната е грижа, сгответе нещо и му дайте да опита. Жена, която може да готви е незаменима спътница. Освен това, когато станете двойка можете да си разменяте различни тематични кулинарни вечери или да се забавлявате заедно в кухнята.

Нежната женска уязвимост

Мъжете обичат да имат ролята на такива. В еволюцията те са били ловци и наши защитници. Не им вземайте тази роля и днес – оставяйте ги да ви отварят бурканите, да носят тежките торби, да убият паяка и да ви донесат храна, когато сте болни. По този начин те се чувстват пълноценни и заемащи важна роля в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com