Какво ново и различно в съвременните булчински рокли?

24139
Какво ново и различно в съвременните булчински рокли?
Снимка: bg.monangebridal.com

Да избереш сватбена рокля за най-важния и приказен ден от живота си не е лесна задача. Въпреки че като малка почти всяка бъдеща булка си е представяла до последния детайл как ще изглежда, заставайки до своя „принц на бял кон“ пред олтара, в реалността нещата никога не са толкова кристално ясни и прости. Дали от силното вълнение, или от пренаситения пазар с булчински рокли, за дамите днес често е трудно да направят своя избор. Те обаче забравят една малка, но много важна подробност. Съдбоносният избор е направен, а с каква визия да го увековечат могат да се изкажат експертите в бранша.

Най-логичното и лесно нещо, което можете да направите, ако се чудите каква сватбена рокля да изберете за дългоочаквания ден, е да се запознаете с последните тенденции. Останете с нас, за да ви разкажем за актуалното и новото в съвременната сватбена рокля.

Красотата е в детайлите

Булчинските рокли все повече наподобяват произведения на изкуството, отколкото на облекло. В тях е прекроен талантът на модния дизайнер до най-висша степен. И тази кройка сякаш е безкрайна, защото в нея си проправят път безброй детайли с ослепителна сила и въздействие. За целта дизайнерите добавят в моделите си елементи от прозрачни материи, луксозна дантела и ръчна изработка на декорацията, включително и в магичен 3D вариант. Най-интересното е, че наситената детайлизация в орнаментиката вече не е само в горната част, както традицията дълго време повеляваше. Все по-често виждаме основните акценти на булчинските рокли и в долните им части.

Красотата е и асиметрия

 Дълго време булчинската рокля бе символ на съвършенството, на идеалната одежда, неповторима и единствена, изпипана до най-малкия детайл и безупречно скроена. Но напоследък все по-често симетрията отстъпва място на асиметрията. Тя пристига под формата на различна изработка в двата ръкава, на заигравка с дължините в предната и задната част, а дори на хаотично наслояване на повече от три материи в една зона от кройката. Асиметричните булчински рокли, не са за всяка дама, но онази, която ще ги предпочете, определено няма да е и като всяка втора съпруга.

 

Край на задължителната вечна бяла класика

И ако останем на тема бягство от баналното и установеното в дългогодишните традиции на булчинското облекло, ще споменем още една интересна новост. А тя гласи, че вече съвсем не е необходимо на всяка цена да се обличате в бяло. Разбира се, тук не става дума за ексцентричност, граничеща с липса на логика и вкус, а на тайнствено и простимо за всяка непокорна принцеса заобикаляне на наложените принципи. Изключително популярни стават роклите в следните нюанси: бледо прасковено, слонова кост и дори златисто. Това е вашият ден и ако ви харесва булчинска рокля в различен от бялото цвят, тя е вашата рокля!

Корсетът – центърът на булчинската вселена

Все пак има и стари, но златни и леко позабравени тенденции, които отново са на мода в сферата на булчинските рокли. Такъв е трендът на корсета. Корсетът се завръща с шеметна сила, но и с невиждано досега очарование и майсторска изработка. Дизайнерите залагат на смели решения с триизмерна декорация, класически флорални мотиви и пищни, но позволени за всяка булка елементи с камъни и кристали.

 

Натрапчиво красиви елементи

Минималистичната сватбена рокля е в историята и е време тя да даде път на модели, в което прозира изяществото на ръчната изработка и ярките акценти. Съвременните тенденции в тази област са лишени от ограничения и по всяка вероятност те са добре дошли за бъдещите булки. Защото така всяка от тях ще намери по нещичко от детския си спомен за мечтаната сватба. Ако трябва да говорим в конкретика, преобладават все по-често елементи като естествени пера, големи набрани ръкави от органза и бродерия с блестящи нишки.

Що се касае до избора на дамите, напоследък се наблюдава тенденцията да се избират модели от местни дизайнери и скритите таланти на изявени бутици. Мейнстрийм производителите на рокли се избягват най-вече поради еднообразието във визиите и липса на индивидуалност. Бъдещите булки търсят нещо отличаващо се от всичко останало и се захласват по бутикови изпълнения. Те трябва да са изработени не просто от моден дизайнер, а от утвърдено име в сватбения бранш. Ако и вие търсите не банално красива, а наистина уникална булчинска рокля и държите тя да е дело на изявен сватбен моделиер, посетете Mon Angе Bridal, където ви очаква селекция от най-добрите модели на най-добрите в света дизайнери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com