Какво означава зодиакален знак за вашия брак - част 3

12716
Какво означава зодиакален знак за вашия брак - част 3
Снимка: Istock/Guliver

Всеки знак от Зодиака е различен. Той има не само собствен характер, но и символизира различно нещо, което би могло да помогне на друг знак. . Съвместимостта на знаците е различна.

Знаците в зодиака са 12 и са подредени в следния ред: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби. Всеки от тях отговаря за определени черти в характера, както следва: 1 дом – личност, развитие: 2– таланти, здраве, материални ценности, 3– комуникации, съседи, колеги, 4– семейство, майка, недвижимо имущество, 5 – любов, творчество, развлечения, 6– дълг, работа, служба, 7– партньорство, брак, 8 – наследство, смърт, секс, 9– пътешествия, кръгозор, висше образование, 10– кариера, баща, слава, 11– приятели, обществени организации, 12– психология, тайни, уединение. Когато се комбинират правилно между две зодии, тези ценности успяват да създадат дълбока и хармонична връзка, в която царят щастие и спокойствие.

3-те зодии, които никога няма да видите без гадже

Разберете кои са 3-те зодии от хороскопа, които не могат да живеят без да имат гадже! За някои хора любовта е най-важното нещо в живот...

Ето какво означава зодиакалния ви знак щом стане въпрос за брака.

Стрелец

С този човек можете да бъдете много добри приятели и не е задължително нещата да стават сериозни във взаимоотношенията ви. Добър събеседник и слушател с когото винаги ще намирате за какво да си говорите. Полезни съвети бихте получили, но сериозни отношения би допуснал едва когато е здраво стъпил на земята и финансово осигурен. Той е свободолюбив и за него свободата и забавлението са по-важни от всичко.

Козирог

Тези зодии ги очаква супер ЩУР декември

С идването на почивните дни, започваме да планираме различни забави и да се оглеждате и ослушваме за много яки купони, интересни събити...

Човек,който може да помогне на партньора си да се ориентира в живота. Приоритетите му са кариерата и отношението на околните. В любовните отношения бихте били отворени едва, когато самите вие сметнете за добре.

Водолей

На първо място бихте били приятели. Останалите взаимоотношения, като любов, работа и т.н ще останат на заден план. Кръга от приятели им е огромен, с което Партньора ви ще трябва да свикне. Реши ли да се намеси в това сте готови да избягате веднага. Никой не може да ограничава свободата ви.

Риби

Какво да направите днес според зодията си

Всяка зодия отговаря на определена планета и за всяка, всеки ден е ново начало, нова възможност и нови начини да постигате целите си. Е...

Рибите живеят в свой собствен свят, в който се опитват да привлекат и партньора си. Често налагате мнението си и своя начин на мислене на човека до вас, което може да доведе до конфликти и проблеми в отношенията ви. Научете се да приемате чуждата гледна точка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...