Какво подлудява всяка зодия?

7749
Какво подлудява всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек има нещо, което го изкарва извън релси. Кои са нещата, които побъркват отделните зодии?

Нека разберем: 

ОВЕН 

Овенът се нуждае от действие. Те имат проблеми със сложни ситуации, които изискват финес. Управляван от Марс, планетата на битката, предпазителят на Овена вече е кратък и те предпочитат незабавното удовлетворение пред търпението. Дайте им достатъчно препятствия, които те не могат просто да пробият, ще ги извадят от релсите доста бързо.

ТЕЛЕЦ 

Телецът е известен с инат, материалистични ценности и нужда от сигурност. Те са доста добри в грижите за себе си и планирането на бъдещето, но продължителните периоди на бедност или финансова несигурност ще превърнат Телеца в нервна бъркотия.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са свързани с нервната система, така че те са естествено силно тревожни. Те се нуждаят от хора наоколо, за да им помогнат да се чувстват свързани с реалността. Самотата усилва нервния темперамент на Близнаци, но още по-лошо е, когато те са с група хора, с които просто не могат да общуват.

РАК 

Ракът е знакът на дома и семейството. Обикновено много романтични хора, Ракът има крехко чувство за себе си и те изискват няколко дълбоки връзки с хора, на които могат да се доверят напълно. Без тези, Раците ще се оттеглят още по-далеч в черупката си.

ЛЪВ

Отвън Лъв изглежда уверен и доволен от себе си, но това прикрива постоянната нужда да се казва, че са обичани и ценени. Когато Лъв се чувства пренебрегнат твърде дълго или трябва да се справи с твърде много критики, ще видите как поведението им става все по-нестабилно, докато се опитват да разберат как да възвърнат необходимото внимание и обожание.

ДЕВА 

Придирчивата, ориентирана към детайлите Дева е податлива на обсесивно-компулсивни разстройства. Те просто не могат да понасят хаос в заобикалящата ги среда. Дева, която не е в състояние да постави нещата в някакъв логичен ред и да ги задържи там, е длъжна да се разпадне.

ВЕЗНИ 

Везните обичат мира и красотата. Не се заблуждавайте: те няма да избягат от неприятна битка, когато е заложено нещо, което ги интересува. Везните дори ще отидат на война, ако това е необходимо, за да коригира дисбаланса. Ако обаче битката продължи толкова дълго, че се превърне в нормалното състояние на техния свят, без да се виждат преговори, Везните губят надежда и умът им потъва в отчаяние.

Съвети за овладяване на гнева и начини да запазите спокойствие

Дори и най-спокойният и сдържан човек може да изпита пристъпи на гняв. Това е емоция, която възниква в моменти на отчаяние и понякога д...

СКОРПИОН 

Въпреки емоционалната интензивност на Скорпиона, те всъщност имат доста добра справка със здравия разум. Скорпионът много контролира собствения си ум и сърце. Те не се пропукват лесно, освен ако не са принудени да пропуснат всичките си тайни. Когато Скорпионът открие, че всичките им слоеве са оголени, най-съкровените им мисли и чувства са изложени на някой, на когото не вярват, чувството за уязвимост може да ги сломи.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е благословен с умствената гъвкавост да се справя с почти всичко, без значение колко тъжно или страшно. Единственото нещо, с което не могат да се справят дълго, е скуката. Стрелец, попаднал в задънена улица или връзка, няма да отнеме много време, за да експлодира. Когато животът никога не се промени и няма шанс да научи или да изпита нови неща, Стрелецът ще намери начин да принуди проблема, дори ако трябва да пожертва здравия си разум.

КОЗИРОГ

Ето как се държат различните зодии, когато са ядосани (част 2)

Без значение колко сте спокойни, от време на време всички се ядосваме и понякога този гняв излиза извън контрол. Може да сте от типа хо...

Козирогът е ориентиран към целите, ориентиран към резултатите, не-глупост знак. Те ще прекарват години усърдно в планиране на пътя си към успеха и ще работят усилено, за да са сигурни, че това ще се случи. Винаги логичен и рационален, Козирогът е един от най-малко вероятните признаци за психически срив, освен ако нещо не се обърка ужасно с плановете им. Дългосрочната отдаденост не винаги гарантира успех, дори ако правите всичко както трябва, а за Козирога провалът е най-лошото нещо, което може да се случи.

ВОДОЛЕЙ 

Може би си мислите, че Водолеят вече е луд. Най-ексцентричният знак на зодиака, те винаги изглежда оперират по краищата на гениалността и съвършенство. Водолеите са загрижени за целия свят - те искат да направят всичко по-добро за всички на планетата. Понякога състоянието на света изглежда много мрачно, почти сякаш нашето общество върви назад. Водолеите трябва да си напомнят, че напредваме, макар и бавно, иначе ще бъдат съкрушени от очевидния дистопичен кошмар.

РИБИ 

Рибите се отнасят към всичко и всеки чрез своите емоции, което ги прави вече склонни към нестабилност. На всичкото отгоре са склонни да бъдат съпричастни - могат да усетят какво чувстват другите и да споделят тези емоции, сякаш са свои. Рибите трябва много добре да осъзнават границата между сърцата си и останалия свят, защото лесно могат да се свръхстимулират емоционално и да се загубят в хаотичната, объркваща бъркотия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...