Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им

219336
Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им
Снимка: iStock/Guliver

Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познати в бара. Все познати неща, които забелязвате, но пренебрегвате. Ето на какво да обърнете внимание, за да се спасите от безнадеждна връзка.

 

Овен

Оглежда момичетата, които минават покрай вас, постоянно гледа телевизия и не чува това, което казвате. Въпреки своята незаинтересованост, Овенът винаги се включва в разговора с по една дума, за да покаже, че все пак участва в него.

Телец

Тръгват си бързо ако не са заинтересовани. Директни са, така че ако забележите, че ви отбягва по всевъзможни начини или често не си вдига телефона, бъдете на ясно, че връзката ви е безмислена.

Близнаци

Избягват докосването ви, държат ви на дистанция и правят планове, без да ви включват в тях. Трудно взимат решения, за това предпочитат вие да бъдете човека, който ще сложи края.

Рак

Стоят зад защитната си стена и не ви позволяват да я преминете. Трудно е да разбереш кога Ракът изпитва нещо. Ако избягва сериозните и емоционални разговори, просто се откажете.

Лъв

Лъвовете искат да бъдат обичани, но не и да обичат. Оставят разбити сърца след себе си без никакви притеснения. Ако спрат да ви обръщат внимание и започнат да оглеждат други жени, бъдете сигурни, че краят е настъпил.

Дева

Ако не чувстват нищо, предпочитат да изберат мълчанието. Не вдигат телефона, спират да звънят и избягват всякаква комуникация.

Везни

Не се интересуват от мнението ви и правят това, което сметнат за добре. За тях комуникацията е важна, а щом започнат да я избягват, определено не искат да бъдете част от живота им.

Скорпион

Истинските мъже на зодиака, които признават всичко без увъртания. Ако интересът им е преминал в безразличие, слагат край на връзката без излишни оправдания.

Стрелец

Чуете ли: Искам да поговорим, краят определено е настъпил. Стрелецът е мъж на честа, който също, както Скорпиона предпочита истината.

Козирог

7 неща, които всеки мъж прави, преди да изневери

Поведението на мъжете преди изневяра доста си прилича. Има няколко фактора, по които се познава, че той може би е на път да ти изневери...

Изведнъж става най-заетият човек на света, който не може да бъде открит. Не обичат разделите, за това предпочитат да изчакат нещата да отминат, преди да поговорят с вас.

Водолей

Когато не са заинтересовани от вас, изглеждат отекчени и уморени. Често започват да се заяждат и да действат агресивно, само за да получат малко спокойствие и свободно време.

Риби

Никога не биха признали, че не се интересуват от вас, с цел да не ви наранят. Готови са да останат до вас, с цената на нещастието си. Ако спрете да виждате усмивката им, а забелязвате само унил поглед, определено сте го изгубили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com