Какво символизират бенките ни

6777
Какво символизират бенките ни

Значението на бенките е много по-различно в Източната култура, отколкото на Запад. Китайците вярват, че те могат да донесат щастие или тъга на своя притежател, в зависимост от разположението, големината и цвета им.

Надникнете в азиатската митология и разберете какво казват за вас вашите бенки.

На челото

Това говори за особено буен нрав и непримиримост към социалните неправди. Вярва се, че ако цветното петънце е разположено по-скоро между очите, това е "окото на Шива”. Притежателят ѝ е надарен с остър и проницателен ум и голяма интуиция. Жаден е да за знания и има влечение към мистичното.

Около слепоочията

Символизира упоритост, целеустременост и амбициозност. Тези хора жадуват за власт и високо социално положение, затова трябва да се стараят да бъдат по-спокойни и добронамерени към околните.

По бузите

Тези бенка свидетелства за дълбока любов към ближния и съпружеска вярност. Хората, които я притежават, са изключително чувствителни и склонни към сантиментални връзки, изпълнени с много романтика.

Над устните

Съблазнителна натура, склонна към шокиращо поведение и провокативни постъпки. Обичат да са център на внимание и гледат на живота откъм забавната страна. Чувствеността е сред водещите позитивни качества, докато егоцентризмът е първенец сред лошите.

По гърдите

Показва, че притежателят ѝ трябва да бъде по-внимателен към здравословното си състояние, особено ако е разположена от страната на сърцето. Бенка, разположена от дясно, означава, че често се хвърляте от една крайност в друга и ви липсва баланс в личния живот.

На брадичката

Говори за труден характер, склонен към депресивни състояния. Обича много силно, но идеалът за единствената и съвършена любов кара този човек да е изключително мнителен, на моменти дори болезнено ревнив.

По корема

В този случай колкото по-малка и по-тъмна е бенката, толкова по-добре за вас. Ще имате безпроблемен и спокоен живот, а късметът ви съпътства във всяко едно житейско начинание.

Защо бенките не се превръщат в ракови тумори

Американски генетици изясниха, че бенките, представляващи малки доброкачествени тумори, спират своя растеж и не се превръщат в раково о...

По гърба

Тъй като са най-често срещани, тяхното тълкувание е и най-трудно. При бенките на гърба се обръща особено внимание на това дали те образуват някаква форма. Например, ако петънцата образуват кръст, животът на този човек ще бъде белязан от много препятствия и трудности.

На бедрата

Вие сте позитивен човек, който с лекота се справя с проблемите, но понякога имате нужда от повече търпение. Обичате да пътувате и това е водещ фактор за всички ваши бизнес отношения, приятелства и връзки.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com