Какво точно привлича мъжа, в зависимост от месеца на раждане на жената

4577
Какво точно привлича мъжа, в зависимост от месеца на раждане на жената
Снимка: Pexels

Всеки мъж има различни предпочитания и изисквания към жената, но жените, които са родени в един и същи месец, имат някои общи неща. Смята се, че те имат по 4 черти на характера, които съвпадат при всяка от родените през даден месец. Какво точно привлича мъжа, в зависимост от месеца, ще разберем в следните редове:

Януари

Жените, родени през януари, са изключително жизнерадостни и емпатични. Те ще направят всичко за вас и за да се чувствате добре. Ще ви обгрижват и забавляват. А чувството им за хумор е на високо ниво. От какво повече се нуждае един мъж?

Февруари

Изключителни красавици, не остават незабелязани от мъжкия пол. Хубавото при тези жени е, че красотата не е само за да скрие „изгнилата ябълка“, а отвътре те са дори още по-красиви. Много нежни и добродушни са февруарските дами.

Март

Мартенските жени са много целенасочени и действят спрямо исканията си. Те са усърдни и стабилни, знаят от какво се нуждаят и как да го постигнат. Силният им характер е като магнит за мъжките сърца.

Април

Жените, родени през този месец, са творчески личности. Те създават шедьоври с ръцете си и имат отлични качества. Изключително добродушни и сърцати са.

Май

Това, което привлича мъжете към тези жени, е свързано с тяхната сериозност. Майските жени са много честни и почтени, те веднага разграничават истината от лъжата и ако се опитате да се лицемерничите – няма да ви се получи пред тях. Те са уверени и спокойни, още едни качества, на които мъжът не може да устои.

Юни

Слънчевият характер на дамите, родени през този месец, създава приятна обстановка навсякъде, където се появят. Те могат да промянят настроението ви в положителна насока, без дори да се стараят. Такава е природата им. Жизнерадостта им радва мъжките представители.

Юли

Юлските жени са много изтънчени и стилни. Могат да пресъздадат и преразкажат всяка история по най-завладяващия начин. Имат много специфично чувство за хумор, чрез което никой не остава обиден. Това определено се харесва на мъжете.

Август

Отновно емпатични души, които са готови на всичко за близките си. Обичат да помагат на околните, така зареждат самите себе си. А грижата е едно от нещата, които се харесват най-много на мъжете.

Септември

Септемврийските жени определено се отличават от тълпата. Те изразяват личното си мнение и не се притесняват дали би се харесало на околните. Отстояват принципите си, а това прави много добре впечатление на мъжкото съсловие.

Октомври

Те са истински приятелки и слушатели. Мъжете имат нужда жената до тях да е най-вече техен приятел, а жените, родени през октомври, са точно такива. Те ще ви изслушат без да ви обвиняват и ще разберат чувствата и поривите ви. Спокойно може да им споделите и най-съкровените си тайни – те никога няма да ги разпространят.

Ноември

Много трудолюбиви дами, които искат да правят всичко докрай. Ако започнат нещо, няма как да не го довършат. Изключително отговорни и сериозни личности – точно по вкуса на мъжете.

Декември

Чудесно чувство за хумор, съчетано с умението да потушава бързо и разумно всеки спор. Знаят как да реагират в непредвидени ситуации и се справят на момента. Имат доста „шарен“ характер, което ги прави загадъчни. А всеки мъж бива привлечен от мистичното, нали?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...