Какво ви е подготвил месец юли от гледна точка на китайската астрология?

8979
Какво ви е подготвил месец юли от гледна точка на китайската астрология?
Снимка: iStock

На 7 юли 2022 г. започва нов енергиен месец в китайската астрология. Този път ще се срещнем с енергиите на силния Огън и сухата Земя (месец – Дин Уей). Той ще продължи до 7 август 2022 г.

Тези енергии ни диктуват, че месецът ще е горещ, сух, възможни са горски пожари.

За да се чувствате добре през юли, е полезно поне 1-2 пъти седмично да прекарвате време близо до водоеми, да се разхождате край река или езеро или да ходите на басейн, а също така да пиете повече чиста вода.

Също така е много важно да знаете, че от 26 юли 2022 г. енергиите ще се забавят, а това показва стагнация, неподвижност, застой, нещата няма да вървят бързо, проблемите ще се решават по-бавно. Имайте това предвид, когато планирате задачите си.

Кои зодии ще променят живота си тази година?

И за да разберете какво ще донесат тези енергии лично на вас, първо трябва да определите в кой ден сте родени.

За да направите това, трябва да изградите вашата рождена карта във всеки Ba Zi калкулатор (въведете „Ba Zi calculator online“ в търсачката). След това погледнете йероглифа за рожден ден. Сега прочетете.

Ако сте родени в деня на дървото Ян или дървото Ин, тогава енергиите на юли ще ви помогнат да определите вашите цели, желания и ще ви подтикнат да изразявате по-активно мнението си, да действате и да промените живота си. През юли записвайте всичко, което ви хрумне, могат да ви хрумнат гениални идеи, които ще ви хранят дълго време. Освен това този месец може да се използва за смяна на работа или започване на бизнес.

Ако сте родени в деня на огъня Ян или огъня Ин, тогава за вас енергиите ще бъдат свързани с други хора. Очаква ви месец на общуване. От една страна ще се разшири кръгът от познати, така че това е добър месец за изграждане на приятелства. От друга страна, конкуренцията на работното място се увеличава, така че това не е най-доброто време за смяна на работа, но е добро време да си сътрудничите с хората около вас, така че си партнирайте и бъдете щедри към другите хора.

Животът на тези 4 зодии много скоро ще се промени

Ако сте родени в ден на Земята Ян или Земята Ин, тогава тенденциите на месеца ще ви забавят. Ще сте склонни да мислите, разсъждавате, претегляте повече, отколкото да действате. Ще искате повече почивка, отколкото работа. Осъществяването на идеи ще бъде много бавно.

Ако сте родени в деня на Метал Ян или Метал Ин, тогава ще имате съответни проблеми с ръководството и властите. Това е чудесен месец за придвижване нагоре по кариерната стълбица или за оформяне на необходимите документи, всичко ще бъде особено лесно за хората от Ян Метал.

Ако сте родени в деня на водата Ян или Ин водата, тогава юли ще донесе енергията на богатството за вас. Страхотен месец за разговори с ръководството за повишаване на заплатата, за започване на бизнес или за смяна на работа. През юли финансовото ви състояние ще се подобри благодарение на вашия труд и постоянство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com