Какво всъщност искат мъжете от жените

59758
Какво всъщност искат мъжете от жените
Снимка: Thinkstock/Guliver

Има мъже, които не се притесняват да застанат пред нежната си половинка и да споделят какво искат от нея, но има и такива, на които не им стиска.

Какво харесват силните половинки и какво искат от нас – разберете в следващите редове:

Любовта е: Компромис

Ето я, дойде - седмицата на Св. Валентин. Моментът, в който Actualno.com усеща все по-силно тръпката на любовта. И си задаваме въпроса ...

Да се грижим за фигурата си

Мъжете може да не умеят да изразяват чувствата си добре, но трудно могат да скрият какво им харесва и какво не. Тяхната слабост са жените, които изглеждат секси и поддържат фигурата си. Ето защо трябва да покажете на своята половинка, че и вие отделяте достатъчно време за себе си. Една потяща се жена във фитнес залата е изключително привлекателна за мъжете, тъй като това означава, че тя се интересува от фигурата си и винаги се старае да изглежда перфектно за своя мъж.

Да се обличаме в червено

Нещо толкова лесно, а така желано от мъжете. Червеното може да ги влуди! Червеното е цвят, който повечето мъже намират за адски секси. И това в действителност е доказан факт.

Вашата ЗОДИЯ показва защо сте сами

Всеки от нас си има своите недостатъци, а що се отнася до любовта - всички сме с много. Някои сме много предпазливи, други - придирчиви...

Една жена е била помолена да се облече в различни цветове и нейни снимки са показани на няколко мъже, които са били помолени да оценят снимките на база на това колко секси изглежда жената с различните дрехи. Много голяма част от мъже са харесали най-много снимките, където жената е облечена в червена рокля.

Така че, избирайте този цвят по-често – купете си ново бельо, рокля или други секси дрешка, задължително в червено. Ще видите колко доволен ще остане партньорът ви!

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com