Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия

22878
Какъв ще е краят на 2020-та година за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

2020-та година се изнизва много бързо и е време да научим какво ни очаква в оставащите по-малко от 3 месеца, докато не посрещнем новата 2021-ва година. Ще има много интересни събития за повечето зодии, а много от тях дори и не предполагат колко неща могат да се случат за толкова кратко време. Вижте какво ви очаква до края на 2020-та година според зодията.

Овен

Колкото и заплетени казуси да има в момента във вашия живот, не се тревожете. Краят на годината ще ви поднесе правилните решения за всички проблеми, които ви тревожат в момента. Ще се изненадате колко щастливи ще посрещнете 2021-ва година.

Телец

Остава малко до края на 2020-та година и се чудите какво ли още може да се случи през тази шеметна година. Е, има какво! Много Телци ще научат вълнуваща новина, която ще промени живота им – а тя, че ще стават родители! 2021-ва година ще им донесе бебе и страхотно щастие, което ще придаде нов смисъл на живота им.

Близнаци

Шеметните събития през тази година изобщо не са приключили. Тепърва ви предстои вълнуващо предложение за работа в друга държава – нещо, което никога не сте очаквали да ви се случи. Още по-хубавото е, че държавата е ваша мечтана дестинация и това е нова възможност, която ще обогати живота ви.

Рак

През оставащото малко време до края на 2020-та година ще има върхове и спадове, с които ще трябва да се справите. За щастие точно в края на годината всичко ще се нареди – както в професионалния, така и в личния живот. Можете да очаквате признание, което отдавна чакате и то от човек, който е много специален за вас.

Лъв

Ще имате няколко невероятно романтични месеца, които ще компенсират цялата година и липсата на любов. Ще срещнете невероятен човек, който ще обърне света ви за нула време и ще ви даде всичко това, което ви е липсвало в любовта. Ще сте на седмото небе от щастие – очаквайте много любовни изненади!

Официални празници и почивни дни за 2021 г.

За да планираме следващата година и пътуванията, които можем да имаме, е хубаво да знаем и кога са официалните празници и почивни дни з...

Дева

До края на годината е много възможно да приключите текущата си връзка, за да направите място за нов човек в живота си. Тази промяна ще е най-доброто нещо, което ви се е случвало в последните няколко години. Ще откриете човек, който напълно ще пасва на вашата душевност и любовта, която ще пламне, ще бъде много специална.

Везни

Сравнително спокойната година, в която се намирате, ще се промени много бързо. И то към добро! Не се притеснявайте. Ще получите много нови работни задължения, а с тях и по-добро заплащане. Ще покриете някои стари дългове, ще останат пари и за хубаво пътуване и като цяло годината ви ще завърши много успешно.

Скорпион

3-те зодии, които са любящи и честни партньори

В любовта всеки иска да има до себе си партньор, който е добър, честен и дава всичко от себе си за връзката, в която се намира. Много м...

Щастието за вас ще долети като пролетна птичка посред зима. Очаква ви много хубава изненада през зимата, в края на тази година, която просто ще направи живота ви толкова по-хубав и щастлив. Тя ще е свързана с лични взаимоотношения, специални хора... и нека не ви издаваме всичко. Очаквайте изненади!

Стрелец

Ще се разделите с важен приятел в живота ви, заради това, че ви е предал. Не се притеснявайте, предателството ще бъде за негова сметка. Хубавото е, че на негово място ще се появява двама много специални души, които ще запълнят празнината и ще ви докажат, че има страхотни хора, на които искрено им пука за вас. Ще създадете приятелства за цял живот!

Козирог

До края на годината ви очакват много интересни събития. Но най-интересното от тях е свързано с личния ви любовен живот. Човек, с който сте имали връзка в миналото, ще се появи на вратата ви и ще поиска втори шанс. Ще бъде страстно, лудо и незабравимо. Отдайте се на момента!

Любовни седмични късметчета за 12-18 октомври

Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с изненади и хубави случки, които ни карат да се радваме на есента, въпреки хладното...

Водолей

Чудесата се случват, особено за тези, които вярват в тях. А ние знаем колко мечти имате за сбъдване и колко много очаквате една от тях. За щастие 2020-та година е щедра към вас и ще сбъдне най-съкровената ви мечта буквално в последните дни на декември. Бъдете щастливи, ще получите това, което най-много искате!

Риби

Усещате, че идва промяна и интуицията не ви лъже. Може да е нова работа, нова връзка или ново жилище. Каквото и да е – имате голяма нужда точно от такава свежа глътка въздух в живота ви. Крачката, която правите е правилна, не се тревожете за това, а се насладете на новите преживявания и новия етап от живота ви.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com