Какъв тип жена сте за вашия партньор според зодията – търпелива, дръзка или друго

8575
Какъв тип жена сте за вашия партньор според зодията – търпелива, дръзка или друго
Снимка: https://unsplash.com

Всяка жена подхожда по различен начин към своите връзки според опита, който има и принципите, които е изградила за себе си. Нека видим каква жена сте за вашия партньор според зодията!

Овен – ловец

Лидер с много енергия и силна амбиция. Винаги активна, настроена позитивно, отворена към нови преживявания и промени. Във връзката тя обича да бъде ловец, да преследва своята плячка. Това ѝ носи вълнение, така тя поддържа интереса си. Лошо е, че когато се доближи до мъжа, който иска, желанието ѝ намалява.

Телец – търпелива

Упорита, но и търпелива. Тя е стабилна жена, имаща своята независимост във всяка една посока. Имат голям инат, могат да обсебят половинката си и работят здраво, за да задоволяват капризите си. Все пак не бързат да се влюбват. Търсят сериозен партньор, не се интересуват от флиртове.

Близнаци – пеперуда

Много комуникативна. Обича да се запознава с нови хора, да ги опознава и да общува по всякакви теми с тях. Обичат да излизат на срещи, да пътуват. Трудно се обвързват, но направят ли го, то е с човек, който прилича на тях, обича промените и общуването с хората.

Рак – семеен тип

Чувствителна, грижовна, мила, жена, която създава уют в дома. За нея е важно партньорът да ѝ отговаря на физическо и емоционално ниво. Дава любов, но държи и да получава такава. Важно е да се чувства специална и обичана.

Лъв – шефка

Притежават лидерски умения, имат добро самочувствие. Креативни личности, които са уверени в своята личност и умения. Държат се като шефове. Обича да бъде в центъра на вниманието. Напълно добре се чувства сама със себе си. Понякога, ако пожелае, може лесно да открие партньор за връзка.

Дева – търсеща

Много скромна, практична, трудолюбива. Да притежава аналитични способности, вижда детайли, които другите пропускат. Умее да решава проблеми и сложни ситуации. Готова е да мине колкото срещи е необходимо, за да открие подходящия човек за себе си.

Везни – балансирана

Винаги знае как да намери хармония и да се балансира. Чувства се добре, докато е във връзка. Обича да се среща и общува хора. Лесно се привързва към хората, но стига до връзка, само когато е убедена, че това е човекът.

Ето кои са трите най-мили зодии

Кога за последен път се спряхте, за да предложите вода на уличното куче? Или сте купили нещо специално за тази сладка птица, която ви п...

Скорпион – страстна

Човек на крайностите, страстна и пламенна жена. Трудно ще я оставите да си тръгне, ако реши да го направи. Ревнива, отмъстителна, но и любвеобилна. Понякога обсебва партньора.

Стрелец – дръзка

Обича свободата си и трудно се разделя с нея. Целеустремена, амбициозна. Трудно се отдава на някого. Наслаждава се на времето, прекарано със самата себе си. За човек до себе си предпочита някой луд като нея, обичащ пътуванията и независимостта.

Козирог – логична

Ето какво да направите, за да ви върви в любовта според ЗОДИЯТА

Замисляли ли сте се защо не можете да намерите любовта на живота си? Любовта изисква усилия и откритост за промяна. Способни сте и да б...

Спокоен човек, който мисли рационално и изкарва прехраната си с труд. Традиционалистка, която обича стабилността и сигурността. За нея е важно да бъде с човек, който осигурява също такава стабилност като нея. Предпочита да търси дълго, но да открие правилния за себе си човек.

Водолей – независима

Жена, която цени свободата си. Търси човек, който няма да я ограничава и да се страхува от нейните успехи, а ще я подкрепя. Има самочувствие и знае, че ако реши, може да намери човек за себе си.

Риби – романтична

Жена, която вярва в истинската любов и романтиката. Чака своя принц на бял кон. Грижовна, мила, нежна. Търси, докато не открие перфектния мъж.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com