Китайците са го казали – не дръжте у дома тези 5 неща, изхвърлете ги НЕЗАБАВНО

21391
Китайците са го казали – не дръжте у дома тези 5 неща, изхвърлете ги НЕЗАБАВНО
Снимка: https://pixabay.com

Всичко в този свят носи енергия, била тя положителна или отрицателна. Вещите у дома – също. Всъщност от тях до голяма степен зависи и каква ще бъде нашата собствена енергия.

Някои вещи привличат щастието и късмета, други обаче сякаш изсмукват положителната вибрация от нас и това води до умора, болки в тялото и проблеми в различни сфери от живота. Вижте какви съвети дават китайците за предпазвате от лоша енергия и по-точно – кои 5 неща трябва да изхвърлите от дома си.

Находки на улицата: Кои неща могат да откраднат щастието и благополучието

Всяко нещо има своя собствена енергия и в ръцете на недоброжелатели може да се превърне в заплаха за щастието и благополучието. Разбере...

Картини – не всички картини, а онези, на които са изобразени езера, потоци, реки, море и застояла вода като цяло. Тези картини символизират спиране на притока на енергия. Те много лесно ще предадат тази лоша вибрация върху вас. Може би ще имате проблеми в личния живот и семейството, застой в работата и финансите. Ако обичате водата, си вземете картина с водопад например. На нея водата не е застинала, а е движение.

Сухи цветя – безспорно е много интересно и атрактивно да си направим хербарий от красиви цветя. Оказва се обаче, че това не е толкова полезно. Те обаче са изсъхнали, нямат никаква енергия или по-скоро единствено застояла във времето такава. А това е последното нещо, което ви трябва в живота. За да задвижите онова енергийните процеси около себе си в положителна посока, се отървете от сухите цветя.

Стари ключове – може би са ви останали от някакъв апартамент или от смяна на ключалка. Нямате нужда от стари ключове, които задържат негативна енергия. Отървете се от тях и ползвайте само онези, които са актуални в момента. Така ще задвижите енергията в своя полза.

Напукани съдове – много хора пазят вещите си, докато не се счупят напълно и станат негодни за употреба. Това важи за съдовете за готвене и хранене. Често обаче, когато видите любимата си чаша да се напуква, сякаш сърце не ви дава да я изхвърлите. Това обаче е грешка. Не трябва да съхранявате у дома напукани съдове, защото те носят отрицателна енергия. Изхвърлете и забравете.

Не правете ТОВА в кухнята си, защото вещае лоша поличба

В кухнята прекарваме голяма част от ежедневието си. Тя е незименна и важна част от дома ни и се стараем да превърнем обстановката в уют...

Стари обувки – колкото и да са ви любими, ако са твърде стари или вече няма да ги носите, просто се отървете от ненужните обувки. Те не ви трябват и вероятно са попили много енергия през времето, в което са ви служили. Време е да ги смените с нови.

Пясък и миди – нормално е да отидете на почивка на морето и да си донесете сувенир за спомен. Нека обаче това не бъдат миди или пясък. Тъй като тези две неща не са в нормалния си хабитат, а именно – мидите в морено, а пясъкът на морския плаж, те объркват енергията. Ако усетите главоболие, да знаете от какво е.

Подаръци от хора, с които вече не дружите – нормално е човек да имате различни приятели през годините и да прекъсва отношенията си с някой. Все пак вероятно имате хубави спомени с тях и дори някои подаръци. Изхвърлете ги. Те носят енергията на съответния човек и застояла такава от миналото, ето защо не бива да присъстват във вашия дом.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни
Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Бог извикал всички хора и на всеки човек връчил кръст, който той трябва да носи до последния си дъх. Посочил им пътя на живота и благословил да вървят...