КЛАС ще пеят в "Интер Експо Център"

6677
КЛАС ще пеят в "Интер Експо Център"

След 19-годишно отсъствие от българската сцена на 19 април ню уейв легендата КЛАС се завръща с концерт в Зала 4 на „Интер Експо Център”, вместо в първоначално обявената зала „Фестивална”.

Причина за тази рокада е провеждането на снимки на телевизионнo предaване в зала „Фестивална”, която ще бъде заета четири месеца и няма да може да бъде използвана за концерти и други мероприятия през пролетта.

AYO гостува за пръв път в България

На 4-ти април младата германка от нигерийски произход AYO ще се качи за първи път на българска сцена, в Зала 1 на НДК от 20:00 часа, по...

Концертът на КЛАС ще е и първата официална изява на живо след музикалните събития, посветени на Димитър Воев "Улица Нов живот", които се проведоха в София през месец октомври миналата година.

Групата ще изпълни най-големите си хитове като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, който предстои да излезе до края на годината.

Дългогодишната пауза група КЛАС обяснява със стремеж към качеството на музикалния продукт, който предлагат на аудиторията.

За да разберете кога и как ще можете да чуете новата песен на група КЛАС, следете официалната страница във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Група-Клас/41001673501

Бон Джоуви при Фандъкова

Джон Бон Джоуви ще се срещне с кмета на София Йорданка Фандъкова преди концерта си у нас на 14 май. Новината съобщи самата Фандъкова п...

Билетите за концерта на група КЛАС са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, касите на ePay и EasyPay, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.tixgate.com .

В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

Закупените досега билети за концерта на група КЛАС ще важат за новата зала без нужда от презаверка!

Преди по-малко от месец КЛАС направиха достъпни албумите си за свободно слушане в онлайн пространството. В официалния си YouTube-канал групата качи и постави всички съществуващи до момента албуми: "Госпожа Емилия" (1992), "Слушай силно" (1993) и "Кино" (1994). В тях можете да чуете хитовите песни – "Река си ти", "Сутринта", "Чай", "Диви коне" и много други.

Ще гледаме We Will Rock You през май

Невероятният музикален спектакъл с песни на Queen "WE WILL ROCK YOU" ще се играе в столичната зала "Арена Армеец" от 15 до 19 май (като...

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com