Книгата която трябва да прочетете според вашата ЗОДИЯ! (Част 2)

4364
Книгата която трябва да прочетете според вашата ЗОДИЯ! (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Везни - "Пътуване до Индия" Едуард Морган Форстър 

Везните са носители на хармония и справедливост. Те се стремят да обединят противоположностите и да успокоят тревожните ситуации. Ето защо всяка Везна трябва да прочете „Пътуване до Индия“ на Е. М. Форстър. Романът за британския колониализъм в Индия и конфликтите, които той предизвиква, абсолютно би очаровал Везните. „Път към Индия“ е художествена литература, която включва груби културни сблъсъци, обвинения в престъпност и сексуален тормоз и най-вече латентно желание някой ден да се постигне разбиране.

Зодиакалните знаци, на които можете да доверите живота си!

Скорпион - "Лолита" Владимир Набоков

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 04-08 ОКТОМВРИ

ОВЕН Признаването, че сте сгрешили или че перспективата ви се е променила, е от решаващо значение днес, тъй като ще отвори врати, за к...

Скорпионът е невероятно интензивен любовник. Като такива хората под този знак познават твърде добре тъмната страна на любовта, както и светлата. Скорпионът знае, че любовта може да бъде толкова опасна, колкото и страстна. Може да няма по-добра книга за четене като Скорпион от класиката на Владимир Набоков „Лолита“. По време на дебюта си (и дори все още), Лолита е абсолютно скандална. В него пораснал мъж се влюбва лудо в младо момиче. Набоков използва умело думите, докато описва чувствата на мъжкия герой, не с осъждане, а с готовност да изследва човешкия ум. Любовта, манията и табуто се сблъскват чудесно за Скорпиона.

Стрелец - "Островът на съкровищата" Робърт Луис Стивънсън

Забавни, приключенски и младежки са качествата, които определят Стрелец, а също и изпитаният във времето на пиратския роман Островът на съкровищата от Робърт Луис Стивънсън. Отдайте се на мистерия, екшън, интрига и много изненади с книгата, която стана основа за франчайза на филма „Карибските пирати“. Без значение на колко години са, Стрелец, винаги може да предприеме пътуване до Острова на съкровищата и да си прекара страхотно. 

Козирог - "Големите надежди" Чарлз Дикенс

Козирогът е най-сериозният и най-големият стоик от всички зодии. Следователно няма да има особен смисъл да подарите на Козирог комедия или фантастичен роман. Козирозите също ценят успеха, така че една история от мизерия до богатство е точно подходящата чаша чай за хората под този знак. Хвърлете набързо жестока реалност и усукани схеми и какво получавате? "Големи надежи" от Чарлз Дикенс. Този роман разказва за момче на име Пип, издигащо се в редиците на обществото в същото време, когато е злонамерено манипулирано от старата, самотна и страховита госпожица Хавишам. Това е една от онези "най-четени класики" и то със сериозна причина!

Предстоящата седмица ще е пълна с късмет за тези три зодии!

Близнаци Отивате на местата, за които мечтаете, Близнаци. Тази седмица може да се почувствате вдъхновени да приемете нуждата си от при...

Водолей - "Къщата на листата" Марк З. Даниелевски

Водолеят, силно интелектуален, е наистина уникален сред зодиите. Хората под този знак обичат да правят нещата по свой начин и са склонни да бъдат всичко друго, но не и традиционни. Следователно няма по-добра книга за Водолей, от "Къщата на листата" от Марк З. Даниелевски. Смятан за истинско чудо на постмодернистичната литература, романът е странен, но завладяващ звяр. Не просто го четеш, а го преживяваш. Този роман ви кара да разбивате кодове и да четете с главата надолу, докато се гмуркате в хилядолетни митове.

Ето кои са НАЙ-арогантните зодии

Риби - "100 години самота" Габриел Гарсия Маркес

Изключително креативни и идеалистични, Рибите обичат да се увличат от въображението. Поради тази причина Габриел Гарсия Маркес е идеалният автор за Рибите. Известен с блестящото си възприемане на жанра на магическия реализъм, "100 години самота" е може би най-известната творба на Маркес. Този роман се занимава с дълбоки емоции в реалния свят и с въпроса за смисъла на самия живот в обстановка, която ще ви накара да паднете на колене. Това е една от книгите, които биха могли напълно да променят живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com