Кое прави жената от зодия ТЕЛЕЦ „солта на живота“

8811
Кое прави жената от зодия ТЕЛЕЦ „солта на живота“
Снимка: iStock

Телецът е земен знак, който се характеризира с присъщата му стабилност, спокойствие и ред други качества, на които всеки може да завиди. Известната астроложка Линда Гудман нарича жената Телец “солта на живота”. Можете ли да предположите защо е избрала именно този знак и какво означава определението й? Надяваме се, че след като прочетете следващите редове, ще откриете отговора на въпроса.

Качества на жената Телец

Жената Телец е изключително отговорна, пресметлива и лоялна. Тя ще се грижи за стабилността и сигурността на всички около нея и ще е като майката пчела. Тя се грижи по начин, който не е натрапчив и досаден, а дори напротив - понякога дори ще ви се струва твърде студена и груба в изказа си, но действията й крещят загриженост и нежност. Тя никога няма да натяква какво е сторила, за да сте добре.

Има отлично чувство за хумор и успява да се сприятели с всеки. Социална и открита към света, с непринудена харизматичност, тя омайва всеки около нея. Освен че ще се чувствате сигурни с нея, жената Телец прави всяко преживяване вълнуващо и изключително забавно. 

Защо жената Телец е толкова специална?

Обича честността и мрази преструвките и кифленското държание. Въобще няма да се забърква с хора, които все още не са узрели за възрастта си. Мрази игрички и заблуди, предпочита да е сама, отколкото в неподходящата компания. Не си губи времето с мимолетни забежки. От партньора си очаква същата стабилност, смелост, честност и лоялност.

Представителките на този зодиакален знак обичат да им показвате, че ги обичате и това никак не означава да им купувате скъпи подаръци. Те оценяват и забелязват всеки малък ежедневен жест, така че ги питайте как са, подарявайте им цветя от градината, направете закуска, помогнете с почистването - всичко това няма да остане незабелязано, гарантираме ви. 

Жените Телец са същински гастрономи - обожават храната и да посещават различни изискани ресторанти, така че това определено е отличен вариант за специален повод или някоя от първите срещи. Освен на храната, те са почитателки и на доброто вино, така че в това отношение трябва да се постараете особено добре. 

Те обожават приключенията и адреналина, а скуката изобщо не присъства като дума в речника им, нито пък като явление в живота им. Те си търсят също толкова приключенски настроен и открит човек за своя половинка. Едновременно с лоялността и сигурността, от жената Телец вие получавате и много забавни и ценни преживявания, а много малко жени съумяват да съчетават всичко това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подходящи ли са за диета доматите?

Ето как приготвят пържените картофки в ресторантите и те винаги са перфектни

Храните, с които най-добре се комбинира сиренето

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

Шанс да промените съдбата си: най-важните години от живота за всяка зодия

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com