Кога жената е решена да изневери на мъжа?

2427
Кога жената е решена да изневери на мъжа?
Снимка: iStock/Guliver

В нашето съвремие за жалост изневерите са се превърнали в нещо обичайно и са част от почти всяка връзка. Преди се е смятало, че по-големите кръшкачи са мъжете, но днес можем да кажем, че силите са изравнени. Какво обаче провокира една жена да пренебрегне семейството си и да изневери на своята половинка? Никога не е виновна само едната страна, а ако искате да вникнете по-дълбоко в женската психология, ви представяме 5 възможни причини, поради които една жена може да кривне от правия път:

Липсва комуникация

Едно от най-честите оправдания на жените за това, че са потърсили искрата на друго място е, че мъжът до тях ги приема за даденост. Спира да им обръща нужното внимание, ежедневието им е постоянно повтарящо се, свързано само с битовизми и прозаични теми. 
Комуникацията липсва, както и дейностите, които сте правили в началото. Всичко това бива заменено от един скучен омагьосан кръг, от който жената е изкушена да излезе.

Живеете паралелно, а не заедно

В началото сте се държали ръка за ръка и сте живеели животът си като едно цяло, но с времето постепенно започвате да се отдалечавате, да губите интересите си и всеки от вас предпочита да излезе с приятелите си, когато има свободно време, вместо да правите нещо заедно.

Когато двама души напълно отделят интересите и дейностите си един от друг, е възможно поне единият да се опита да потърси друг човек, с когото да споделят еднакви интереси. И така неусетно може да се окаже, че сте изневерили.

Тази ИЗНЕВЯРА се смята за най-опасната

Страстта вече е само блян

Разбира се, няма как да поддържате този огън, който е в началото на всяка връзка, толкова силен с времето, тъй като започвате да привиквате с този човек, любовта ви узрява и вече е на друго ниво. Но страстта все пак е възможно да бъда поддържана жива, това зависи само от вашите усилия и желание. 
Ако не предоставяте на жена си тази искра, тя ще пожелае да я потърси на друго място, дори всичко останало в семейството ви да е наред.

Реалността взема своя превес

Възможно е жената да види реалния ви облик едва след дълго време, когато свали розовите очила. Тогава всички фалшиви илюзии, които си е създавала за вас, са разрушени. Когато е разочарована от вас, жената обикновено се опитва да потърси някой по-добър заместник.

За поддържане на самочувствие

Някои жени искат да се уверят, че все още са желани и “си ги бива”. Затова понякога флиртуват с други хора, които подхранват егото им и повишават самочувствието им. Тук оправдание нямаме.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Как да запазите лимоните свежи за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com