Кои бижута носят късмет?

17720
Кои бижута носят късмет?
Снимка: iStock

Не всички бижута са заредени с положителна енергия и носят късмет. Ето какво трябва да знаете, за да изберете най-добрия талисман за себе си.

Какви бижута ще ни донесат само проблеми?

Бижута на някой друг

Ако намерите бижу на улицата, по-добре дори не го докосвайте с ръце. Същото важи и за бижутата, принадлежащи на нашите баби, майки и бащи. Единственото изключение е това, което ни е подарено. Бижутата са носител на енергията на притежателя си. Така че, ако те са принадлежали на друг човек преди това, със сигурност ще ни донесат лош късмет.

Бижута с декорации от "мъртви" материали

Тук става въпрос преди всичко за пластмаса. Определено има пластмасови бижута, които изглеждат красиви, но са напълно безполезни. Пластмасата не носи никаква енергия, затова е по-добре да не носите такива бижута.

Бижута, които са свързани с негативни спомени

Например, ако любимият ви е подарил пръстен, но след време сте се разделили, бижуто единствено ще ви напомня за този неприятен момент. По-добре е да се отървете от него или поне да не го носите.

Бижутата с положителна енергия

Подаръци от любими хора

Всяко бижу, подарено от родител или друг значим за вас човек, има мощна положителна енергия. Важно е да сте напълно сигурни, че този човек наистина ви обича и уважава. Такива бижута ще ви донесат късмет във всяко начинание.

Бижута, свързани с хубави спомени

Ако сте носили определено бижу, когато сте срещнали сродната си душа, със сигурност то винаги ще ви напомня за този прекрасен миг. Носейки го, ще се чувствате специални. 

Въздействие на различните видове бижута

Пръстени

Пръстените са универсални талисмани за късмет. Трудно е да се посочи областта, в която те помагат най-много. Пръстените могат да бъдат направени от всякакъв материал: керамика, дърво, злато, сребро, платина и т.н.

Нестандартни идеи за съхранение на бижута

Коя жена не обича бижута? Разбира се, просто не е възможно да се намерят противници на бижутата. И колко трудно може да бъде намирането...

Гривни

Гривните повишават самочувствието. Те помагат да бъдете по-независими и самодостатъчни. Ако гривната е изработена от сребро, тя е перфектното средство за защита от енергийни вампири и манипулатори, врагове и недоброжелатели.

Висулки

Висулките с най-мощен енергиен заряд, ако са изработени от дърво или сребро. Те предпазват от зли очи и помагат за преодоляване на пречките в живота. Още по-добре е, ако са декорирани със защитни минерали като обсидиан, опал, диамант, хематит, лунен камък, оникс.

Верижки

Разкриха тайните символи в бижутата на Кейт Мидълтън

Експертите от британската заложна къща H&T разкриха тайните значения в аксесоарите на херцогинята на Кеймбридж Катрин, съобщи The ...

Златните верижки помагат да постигнете успех в любовните отношения. Те засилват харизмата и очарованието на собственика си от всеки пол и възраст. Сребърните верижки предпазват от травми, а платинените носят творчески успех. Тези, които са изработени от мед, даряват с мъдрост. Титанът укрепва здравето и издръжливостта.

Обеци

Златните обеци правят жената по-желана и помагат за сбъдването на нейните желания. Обеци, изработени от медицински сплави, титан или цирконий, спомагат за запазване здравето на жените.

Брошка

Брошката е талисманът на богатите хора. От древни времена хората вярват, че златна брошка носи финансово благополучие, успех в работата и търговията. Добре е брошката да е инкрустирана с камъни като турмалин, кехлибар, авантюрин или тигрово око.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com