Kои числа ще донесат богатство и любов на различните зодии

18158
Kои числа ще донесат богатство и любов на различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Числата са особено мощни. Техният магически ефект върху хората и жизнените им функции е доказан в милиони случаи. Всяка зодия има своя "фигура талисман", която има своя енергия, носи късмет, щастие и богатство. Трябва обаче да знаете, че някои числа не са подходящи за една или друга зодия и, обратно, могат да привлекат проблеми и неуспехи.

1 - Слънце

Слънцето е покровител на Лъвовете. Номер едно символизира положителен старт и успех в бизнеса. То е „магнит за успех“. 2 е неуспешно число - забавя Лео по пътя към целта и може значително да забави развитието.

2 - Луна

Номер две носи мощна енергия на сигурност и любов, от които се нуждае Ракът. Числото носи спокойствие, баланс и късмет. Тя е щастлива и помага на Раците в комбинация със 7 - тези две числа сякаш се подсилват и укрепват взаимно. Единицата носи нещастие и безпокойство на Раците.

3 - Марс

3 носи щастие на Овните и Скорпионите. Всяка ситуация ще бъде разрешена във вашата полза, ако се обградите с числото три. Можете спокойно да разчитате на успех на преговорите, насрочени за третия ден, или на победа в състезанието. Талисманът във формата на триъгълник е идеален за вас.

4 - Меркурий

Четири е числото на мислите, знанията, обмена на опит, науката. Тя е в състояние да донесе щастие и успех на Близнаци и Дева, тези, които са свързани с журналистика, предприемачество, превод и други професии, свързани с информацията, нейното събиране и обработка. Талисманът на посочените знаци на зодиака може да бъде квадрат.

5 - Юпитер

5 е в състояние да даде мощна енергия на хора, чиято работа е свързана с комуникацията. Тя може да помогне в комбинация с всякакви други числа. Талисман - петолъчна звезда.

6 - Венера

6 е хармонията, която е най-важна за Телеца и Везните. Тя ще донесе щастие и късмет на Телеца и Везните, но само ако те правят това, което обичат. Ефектът на 6-та ще засилят числата четири и девет. 4 е цифра на брака, а 9 помага в творческите дела.

7 - Сатурн

7 е щастливото число на Козирозите, които ще зарадват представителите на знака в ежедневието и ще им помогне да вземе правилните решения. 7  е в състояние да балансира и да внесе хармония в живота и отношенията на зодията.

8 - Уран

Осем е щастливо число за Водолей. Благодарение на 8 можете да достигнете енергийния потенциал от заобикалящия ви свят. Това е число на оригинални, талантливи и специални хора. Тя е символ на спирално движение, безкрайност.

9 - Нептун

Девет е символ на зрялост, пълнота, зрялост, както и затваряне на кръга. Тази цифра носи щастие и просперитет на Рибите. Представителите на знака не трябва да държат остри предмети и бижута близо до себе си. Най-добрият амулет за Риби ще бъде кръг. Девет с 1 са символи на пари и материално благополучие. Девет с 2 - усилват интуицията и помагат при вземането на правилните решения. Девет и 6 са тандем на любов и щастие в личния живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com