Кои предмети носят щастие на зодия Водолей

13828
Кои предмети носят щастие на зодия Водолей
Снимка: Thinkstock

Невероятните Водолеи са хората на живота – креативни мечтали със свободолюбив дух, които непрекъснато се учат и не спират да се развиват през целия си живот. Високоинтелигентни и интересни личности, определено няма да ви е скучно, ако в обкръжението ви има Водолей. Като всяка зодия, те също си имат своите късметлийски предмети, които могат да носят върху себе си като аксесоар или да поставят в дома си на видно място. Ако сте Водолей, ето какво би ви донесло повече късмет и щастие, ако не сте – ето какъв подарък бихте могли да направите на човек от зодия Водолей.

Красиво бижу с колибри или друга птица ще донесе благополучие на Водолея. Като аксесоар може да изберете още и колие или гривна със содалит, сапфир или кварц. Що се отнася до бижутата, късмет ви носи и ръката на Фатима – изключително красив и популярен символ, както и символът Хамса. Някаква декорация или аксесоар с планетата Уран също би привлякъл късмета при вас.

Избягвайте компанията на тези 4 болезнено скучни и отегчителни зодии

Някои хора се увличат малко от това да бъдат отговорни възрастни и да се придържат към монотонните си ежедневни задължения. Вижте тези ...

Ако смятате да отглеждате растения в дома си, подходящи за вашата зодия са орхидея, евкалипт и  здравец. Проучете техните значения и сили и ги отглеждайте с много любов и радост.

Огромно положително въздействие върху зодия Водолей оказват бухалът или совата. И двете птици олицетворяват мъдростта, интуиция, тайнствеността и високия интелект. Те се свързват с нощта и силата на Луната. В различни култури се интерпретират по различен начин.

В гръцката култура бухалът е знак на Атина – богинята на справедливостта и мъдростта. Древните аборигени от Австралия го определят като символ на женската душа – неприкосновен и чист. Според древните римляни, пък, бухалът е символ на богинята на мъдростта и изкуството Минерва. Вероятно сте чували за богинята Лакшми, носеща мъдрост, изобилие и развитие. Неин символ е бухалът.

Със сигурност ще намерите много красиви брошки, колиета, пръстени, обеци или друго украшение с бухал, което да носите като аксесоар и като символ на късмета. Може да обзаведете дома си в фигурка на бухал.

Трите зодии, които никога не се уморяват

Има хора, които просто нямат умора и постоянно са заети с нещо. Често сме изумени как никога не ги виждаме да си почиват. Откъде идва т...

Какви точно сили крият бухалът и совата за хората от зодия Водолей?

Носейки розова сова, ще привлечете любовта в живота си. Сложете украшение с кафява сова, ако се стремите към просперитет в учението или на работното място. Жълтият, оранжевият или златният буха привличат изобилието най-вече от финансова гледна точка. За по-силен ефект носете такова бухалче в чантата си. Белият бухал олицетворява щастието – бижу с такава висулка е чудесно за тази цел. Сребърният бухал ви пази от отрицателна енергия и вибрации. Носете го непрекъснато на себе си, за да ви защитава от хора с негативни намерения и нагласа. Бухал във всеки друг цвят или в някакво цветово съчетание носи на своя притежател от зодия Водолей бъдещи радостни промени и щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com