Кои са 10-те идеални двойки според зодията

27746
Кои са 10-те идеални двойки според зодията
Снимка: iStock

Звездите имат голяма роля, що се отнася до любовта. Понякога те просто предричат, че с един човек ще се получи, но пък, от друга страна, показват, че с друг може и да не се получи. Ето и кои са идеалните двойки според зодията.

Овен и Водолей

Смята се, че въздушните знаци се разбират особено добре с огнените. Именно и затова тази двойка е пример за хармоничност и на практика е идеална. И двата знака обичат свободата, новите пътешествия и начинания. Пасват си като две парченца на един и същи пъзел. На тях никога няма да им е скучно, тъй като винаги ще имат какво да правят и ще измислят нови начини за забавление.

Овен и Стрелец

При тях всичко е с много любов и страст. Изглеждат като неразделни приятели, които са разбират и с половин дума. За някои хора подобен съюз е прекалено ярък, но за представителите на тези две зодии той е изпълнен с много страст и само те могат да го разберат.

Телец и Рак

Топ 3 на двойките в зодиака, в които жената доминира

Въпреки че жените са тези, които трябва да са по-слаби и уязвими, често именно те доминират във връзките си с мъжете. Според астролозит...

Това е много стабилна двойка и при тях практически няма разногласия. Те са внимателни един към друг и проявят изключителна нежност. Това е едно от най-романтичните зодиакални знаци.

Телец и Козирог

Тук любовта е много силна и сякаш искат да крещят на целия свят, че са дълбоко влюбени. В тази връзка всичко е съгласувано и всеки има много дълбоко уважение към другия. Те дълго време прекарват в леглото, просто защото не мотат да се наситят един на друг.

Телец и Дева

Девата е човек, който има строги правила и последователност. Поради това доста трудно може да си партнира с някого и да създаде щастлив семеен живот. Телецът от друга страна с лекота постига разбиране с Девата. Това са едни от най-хармоничните двойки. Може да не изглеждат скучни, но това е така, защото не обичат да показват емоциите си публично.

Дамите от тези 3 зодии влудяват господата

Тъй като зодиите предопределят до голяма степен характера, недостатъците и положителните черти, слабостите, страховете, уменията, не е ...

Близнаци и Водолей

Те са истинска стихия, но също са идеални двойка. Те намират общи интереси в по-нестандартните неща. Те не се страхуват да започнат нещо ново, но в същото време са готови и да се подкрепят. За хората могат да изглеждат като хаос, но за тях това е ураган от емоции, любов и щастие.

Рак и Скорпион

Тази връзка е много емоционална. В повечето случаи изглежда като мъчение, но това не е така. Скорпионът се отнася с разбиране и нежност към чувствителната природа на рака, а пък той харесва страстта на скорпиона. Техните личности се свързват на дълбоко ниво, което не е видимо от първия път, но това им дава възможност да изградят здрава и хармонична връзка.

Рак и Риби

ТОП 4 зодии, чиито отношения ще доведат до неприятности

Срещата на тези двойки им обещава нещастие и болезнена раздяла в бъдеще. Те са несъвместими помежду си. За тях астролозите ни информир...

За тях може да се каже, че са една душа в две тела. Те се срещат на общи събития, като служебни партита или компания от приятели. Сближават се на базата на сходните си интереси.  Много често те са колеги, които споделят общи идеи и имат една цел. Именно и това ги обединява и кара да се сближат.

Лъв и Стрелец

Всеки един от тях си има своите интереси, но заедно с това уважава и тези на партньора до себе си. Те винаги са готови да помогнат на другия и да му се притекат на помощ. Разбира се, има случаи и когато не са на едно мнение, но това е доста рядко в сравнение с другите двойки. Интимният им живот пък може да се превърне като модел за бурен еротичен филм.

Водолей и Везни

Те имат различни и нетипични пристрастия. Обичат да се занимават с едно и също нещо – работа, забавление, интереси от различни области и други. Всеки един от тях се старае да направи компромис и да реши проблемите без излишна емоционалност. Именно и затова отношенията между тях се получават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com