Кои са най-емпатичните зодии?

7229
Кои са най-емпатичните зодии?
Снимка: Pexels

Има хора, за които емпатията е начин на живот. Нека видим кои са най-емпатичните зодии: 

1. Риби 

Георги Господинов ни учи да четем с емпатия

Успешният формат Е-Академия на издателство Клет България продължава да представя на аудиторията си интересни и вълнуващи срещи с популя...

Рибите са победител, когато става въпрос за знаци за емпат. Достатъчно трудно е да се харесваш на такива хора, но ти също се оказваш истински съпричастна и между тези две неща всъщност си в непрекъснато състояние на възбуда и безпокойство. Знаете кога членовете на вашето семейство изпитват емоционална болка и се навеждате на тях, за да пиете в негативизма - не защото го искате, а защото сте компулсивни в желанието си да помогнете. След като Рибите почувстват болката, възниква тяхната вродена способност и нужда от помощ. През повечето време сте желани, тъй като присъствието ви е много успокояващо и спокойно. Усещате тежестта на света и много се опитвате да не позволите на другите емпати да разберат, че сте обременени от него.

2. Телец 

Емпатиите от Телец ли са? Това е въпрос, който мнозина си мислят и ще бъдат изненадани от отговора. Не бихте предположили автоматично, че знакът, който е символизиран от Бика, ще бъде достатъчно грациозен, за да се движи през емоционалните кръгове, но този стереотип спира накрая в Телеца. Телецът е невероятно чувствителен към емоционалните резултати на другите, дори психически в тон с хората около вас. Разпознавате това във себе си и не се фукате за това. Вие просто си позволявате да бъдете там за другите. Вие приемате тяхната болка и вашата добра природа и желание да бъдете полезни наистина се проявяват. Вие сте най-добрият приятел, който някой може да има, защото сте истински съпричастник и знаете как да успокоите с любов и доброта.

3. Дева 

Кои хора са емпати?

Днес ни е удобно да използваме различни психологически термини. Не се плашим, когато чуем например за когнитивен дисонанс. Думата твърд...

Цял живот сте се разкъсвали между това да сте закоравял перфекционист и абсолютната гъба на емпата, какъвто сте. Една от причините да станете толкова студени и твърди е, че трябваше да се предпазите; вземете всичко и всичко ви боли твърде много. Като механизъм за оцеляване, вие излизате като студен и неприемащ; това обаче всъщност е само фасада. Усещате всичко много дълбоко, особено що се отнася до животните. Ако животно е в беда, едва можете да дишате. Емпатията е дълбоко заложена във вас и освен това е мъчителна.

4. Скорпион 

Друг зодиакален знак, който обикновено предполага толкова много други неща, които нямат нищо общо с чувствителността. Иронията тук е, че макар да сте известен като суровия и насилствен Скорпион, вие също сте чувствителен и най-зодиакалният знак, който има. Искате да помогнете, искате да зарадвате хората и понякога натискате плика твърде силно, за да помогнете. Когато почувствате, че приятел има проблеми, излизате, за да сте до него. Но работата е там, че не винаги си прав. Усещате емоциите на света, но насочването му към един човек не е най-добрият ви талант. Вие сте съпричастни, но често сте извън основата на собствените си емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com