Кои са най-подходящите цветя за различните зодии?

4701
Кои са най-подходящите цветя за различните зодии?
Снимка: Pixabay.com

Всички обичат да купуват и да подаряват цветя, особено на хората, които обичат. Но както цветята носят своите различни символи, когато бъдат подарени, така и в зависимост от зодията на човек, могат да му донесат различна енергия, която може както да повлияе положително, така и негативно.

Вижте кои са най-подохдящите цветя за всяка зодия.

Овен

Марс - интертен и изпълнен с действие и сила, управлява тази зодия, за това и цветята, които ще подарявате на овен, трябва да внушават същото усещане. Червени рози, азалии, розово мушкато - все цветя, стабилизиращи атмосферата, в която се намираме у дома или в офиса. 

Телец

Иглика, лилиум, бамбук - променливи и адаптивни във всяка среда растения, които да отговарят на техния практичен, надежден и романтичен нрав.

Близнаци

Най-много на тях пасват лалетата, екзотичните растения и палмите, защото дават същата нотка, като знака - екзотични, динамични, весели, креативни. Еклектика и разнообразие, никога няма да е скучно с тези цветя и с този знак. 

Рак

Те обичат семейството много и са изключително сантиментални, за това за тях е важен комфорта. Най-подходящите цветя за тях биха били кокичетата, момината сълза и коледният кактус, който цъфти целогодично.

Лъв

Всички си знаем лъва - вечно в центъра на вниманието, обича да слуша собствения си глас, както и да знае, че другите го чуват и слушат също. За тях букета трябва да е впечатляващ, голям, цветен - с една дума забележим. Букети с красиви опаковки, а като растение камелии, рози, бонсаи или дори декоративно зеле.

Как ни влияят цветята които гледаме вкъщи?

Дева

На тях не им подарявайте букети, които ще изсъхнат след няколко дни и трябва да бъдат изхвърлени. Тяхната практична натура ще се зарадва много повече на нещо, което да може да използва. Защо не портокалово или маслиново дръвче?

Везни

Те търсят баланс и хармония, за това най-подходящите цветя за тях биха били естетически издържани и поддържащи въздуха чист. Например орхидеи или люляк, а защо не и хибискус?

Скорпион 

Азалия или циклама биха били идеални гъби за енергията, на този пълен с нея знак.

Незабавно изхвърлете това цвете от дома си

Любителите на стайни растения невинаги мислят за това колко безопасни са те за здравето им. Понякога е достатъчен само един лист, за да...

Стрелец

Силни и гъвкави стебла и постоянно цъвтящи растения - за тяхната енергична натура, която е постоянно в движение, това биха били цветята, които отговарят най-точно на характера им.

Правете тези 7 неща и цветята ви ще растат по-бързо

Козирог

Това, на което козирозите държат най-много, е стабилността и упоритостта. За това и растенията за тях трябва да са издръжливи - азалии, циклами или може би дори юка.

5 стайни растения, които са много опасни и не бива да ги държите в дома си

Соковете на някои домашни растения и плодовете в резултат на цъфтежа им могат да навредят на здравето. Семействата, които са с малки де...

Водолей

Импулсивни и интуитивни, това определя водолеите най-добре, за това и растенията за тях биха били хризантеми или симпатични кактуси.

Риби

Зеленина и меланхолия, сякаш вечно са във фантастична градина, отговарящи на фантазиите и мечтите им. Най-подходящи за тях биха били лалетата и орхидеите! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com