Кои са най-ревнивите жени в зодиака?

11203
Кои са най-ревнивите жени в зодиака?
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено, всички жени са изключително доста по-мнителни от половинките си, но има такива, които преминават границите на нормалните нива на ревност. В почти всички зодиакални знаци може да срещнем техни представителки, които са изключително ревниви, но има пет от тях, които определено са в топ 5 на най-ревнивите зодии. Вижте кои са те:

1. ВЕЗНИ

Жените от тази зодия обичат да знаят, че мъжът им има очи само за тях. Обикновено си падат от този тип, който ще им претършува телефона тайничко, докато той е влязъл за душ. Категорично не толерира нейният любим да излиза сам без нея, а още повече с "жена-приятелка", камо ли от детството му. Способни са да ревнуват за внимание дори от неговата сестра и майка. Определено са на границата на "задушаващи" половинките си, заради своята, в повечето случаи необоснована, ревност.

2. БЛИЗНАЦИ

Близнаците са особена зодия, обичайно "двата близнака" се борят по между си, като от една страна са доста ревниви, но пък и осъзнават, че поведението им не е рационално. Имат моменти на ревностни изблици, когато "лошият близнак" се събуди, но бързо им минава и виждат нещата трезво. За съжаление често прекаляват с тези си изблици, което обичайно им води доста негативи.

3. РИБИ

Рибите са най-замечтаната зодия и често фантазират повече, от колкото е необходимо, но и пък имат доста силно развито чувство, когато някои ги лъже. За съжаление, ако партньорът им ги излъже за едно, започват да се съмняват във всичко. По този начин, ако излезе в "мъжка компания", то те автоматично смятат, че не е в такава и тяхната ревнива страна се събужда. Рибите са способни доста обстойно да проверят всичко свързано с мъжете им, само и само да се убедят, че не им е изневерил.

4. ТЕЛЕЦ

Жените телец са изключително ревниви, относно половинките си. Телец е зодия, която е свикнала да получава всичко, което пожелае, обичат нещата да стават с тяхното темпо и ритъм, а това успява да развие изключително собственическо чувство към всичко "тяхно", това включващо и техните партньори. Обичайно са способни да имат властен тон над половинките си и да използват всичко, което могат, за да ги заплашат и убедят, че "поглеждане встрани" няма да се толерира по никакъв начин от тях. 

5. ОВЕН

Обичайно тяхната ревност идва от собствената им несигурност за външния им вид. Дамите от тази зодия, не са убедени в собствената си красота и чар, а това ги кара да мислят, че партньорите им смятат същото. Разбира се, това никога не е така, но това чувство за съмнение в себе си, обичайно се прокрадва ежедневно. Ако мъжът им погледне някоя жена, те смятат автоматично, че той я желае и е готов да изневери. За съжаление, този комплекс за собствените им качества, носи със себе си изключително много вреди за иначе хармоничните взаимоотношения с партньора им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com