Кои са слабите страни на всяка зодия?

7915
Кои са слабите страни на всяка зодия?
Снимка: iStock

Всеки човек има своите силни и слаби страни, но знаете ли какви са вашите недостатъци спрямо зодията и ще познаете ли себе си в тях?

Водолей: Не е верен партньор

За съжаление представителите на тази зодия са всичко друго, но не и моногамни. Те могат да бъдат верни на своя партньор за известно време, но както с всичко останало в живота си - след известно време ще му стане скучно и ще има нужда от нови емоции. Той не се страхува да участва в любовни триъгълници!

Козирог: Никога няма да си признае, че има нужда от помощ

Свикнали са да се справят с всичко сами в този живот и никога няма да поискат помощ. За тях това е признак на слабост и може да положат огромни усилия, но няма да "паднат на колене".

Риби: Харчат през пръсти

За тях живота е емоция, която искат да изживеят напълно. Те са ненадминати в харченето на пари и не могат да пестят. Трудно им е да се въздържат да си купят нещо, когато им хареса и имат съответната сума под ръка.

Кои зодии трябва да се откажат от вредните си навици?

Овен: НЕ знаят какво е почивка

Те са работохолици и честно казано не умеят да си почиват. Още на втория ден от почивката им става скучно и се чудят какво да свършат, за да се почувстват полезни. Бездействието ги изнервя и не обичат хора, които си пропиляват времето. За тях спокойствието и търпението са непознати думи!

Телец: Всичко или нищо

Телец гребе от живота с пълни шепи и не се задоволява с малко. Той е истинско парти животно и не очаквайте да напусне първи купона. Ще си тръгне заедно с персонала и когато другите са се уморили, то той едва започва.

Близнаци: Трудно взимат решения

Дори най-елементарните решения са им трудни. Ако ги попитате какво искат да правят или да решат къде да се срещнете, то ще им направите "шах с пешката" и ще обречете следващите часове в колебания и размисъл. Искат да са сигурни, че ще вземат правилното решение, а това е истинско изпитание за тях.

Рак: Не делят нищо

Обсебващи по природа, то не очаквайте да сподели нещо с вас. Особено, ако става дума за храна. Те имат силно развито чувство за собствено и просто приемете, че тяхното си е тяхно.

Лъв: Суетата е по-силна от тях

За да бъдеш постоянно под светлините на прожектора трябва да изглеждаш перфектно. Именно това е най-големият проблем на Лъвовете. За тях е от голямо значение да изглеждат перфектни винаги, когато са сред хора. Искат всички тях да гледат и да им се възхищават. Отделят прекалено много време за външния си вид и постоянно се оглеждат - дали ще е във витрините по улиците или в екрана на телефона, е без значение.

Кои зодии са податливи към вредни навици?

Дева: Не умеят да се отпуснат

Това е зодията, която може би е оперирана от чувство за импровизация и изпадат в паника, когато нещата не вървят по план. Дори почивката им е планирана от-до: кои места ще посетят; кога и какво ще правят и т.н.

Везни: Не могат да запазват спокойствие

Макар да не са от притеснителните, те изпадат в паника, когато им се случи нещо неочаквано. Нямат железни нерви в трудни ситуации и честно казано не разчитайте на тях да извадят кестените от огъня, както се казва.

Скорпион: Да прощават им е чуждо

Скорпионите са злопаметни и отмъстителни по природа. Не очаквайте от тях да ви дадат лесно своята прошка. Дори да лазите по корем - шансът да бъдат снизходителни към вас е нищожен. Винаги имайте едно наум, ако сте ги обидили и дори привидно да ви се усмихват, то знайте, че кроят планове да ви го върнат с лихвите.

Стрелец: Не могат да лъжат

Това хем е най-силното им качество, хем ги поставя в неудобни ситуации. Те не могат да излъжат дори, когато става дума за благородна лъжа. Гузната им съвест не ги оставя на мира и в крайна сметка сами си казват всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...