Кои зодиакални знаци се чувстват изключително несигурни в себе си?

14501
Кои зодиакални знаци се чувстват изключително несигурни в себе си?
Снимка: iStock

Напълно възможно е вашият зодиакален знак да предопределя до известна степен вашата увереност в самите вие. Обичайно това е характеристика на по-интровертните хора, въпреки че има и доста екстроверти, които се чувстват често несигурни в собствените си възможности. Сред зодиите има такива, които се открояват със своята постоянна борба дали са се справили добре/ дали изглеждат хубави и тн:

1. РИБИ

Рибите обичайно са много емоционални и тенденциозно си сменят настроенията рязко. Това обичайно дава сигнал, че са изключително непостоянни в поведенията си, като това важи с пълна сила. Рибата е изключително чувствителна, трудно приема критика, която даже и казана с добър, приятелски тон, приемат като нападка и в последствие това ги кара да се чувстват много свити в себе си и неуверени. 

2. СКОРПИОН

Колкото и изненадващо да звучи за горделивите скорпиони, то те могат да бъдат изключително комплексирани за някои неща в себе си, но категорично никога няма да признаят пред никого. Те са представители на зодии, които смятат, че могат всичко и ако някой им направи забележка, това буквално ги пренася в шок, защото не могат да повярват, че някой има критика към нещо, което правят. Обичайно приемат забележката с желязно хладнокръвие, но я помнят винаги.

3. ВЕЗНИ

Везните са "душата на купона" и си мислят, че са обичани от всички, което по принцип е така, но са неуверени с нови хора и не са убедени как да се държат пред тях. Характерно е, че са доста притеснителни в необичайни за тях ситуации и свръх анализират всеки възможен изход от ситуацията. Способни са да си помислят, че и най-малкият недостатък ги е "провалил" в определен момент - на изпит, ако е сгрешил 1-2 думи; на интервю за работа, ако обърка името на някого. Тези неща ги карат да анализират после всичко до последния детайл.

4. КОЗИРОГ

Вероятно не е изненада, че тази зодия присъства, обичайно са известни с доста неоткритата си и интровертна натура. Те не са толкова несигурни в себе си, колкото са повече затворени, обрани и това ги кара да изглеждат така в очите на останалите.  Козирозите са сериозни хора, обичайно не обичат да показват чувства и емоции, понякога коментари на хора, че изглеждат безчувствени, ги кара да се чувстват неудобно в различни ситуации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com