Кои зодии имат прекалено голямо его?

6453
Кои зодии имат прекалено голямо его?
Снимка: Pexels

В следващите редове ще се спрем на хората от зодиака, които водят в една не особено приятна класация - тази на зодиите, които имат най-голямо его. Егото само по себе си не е голям проблем когато не пречи на представата на хората за самите тях, но в тези случаи имаме наистина голям проблем със зодии, които се мислят за прекалено велики, а реално могат да се окажат просто надути балони. Вижте кои са те: 

Стрелец

5-те зодии, които винаги се борят и са оптимистично настроени

Няма как всички да сме еднакви и възгледите и отношението ни към света да съвпадат. Някои хора определено са изразени песимисти, други ...

Стрелците са една от зодиите, в които не всички хора имат голямо его, но тези, които го притежават са просто непоносими. Те стават арогантни, превзети и си мислят, че светът се върти около тях. Все пак трябва да сте наясно, че понеже това да са егоцентрични не е в природата им, а е по-скоро моментно състояние, което е породено от обстоятелствата. В даден момент балонът на голямото его се пука и те остават доста разочаровани. 

Овен

Овните са зодия, която има голямо его. То пречи доста в любовните им отношения, защото те често не са склонни да го превъзмогнат, за да подобрят своите отношения с половинките си. Ако питате Овен колко провалени връзки има заради своето его, то ще трябва да прекарате доста време в слушане. 

Лъв

Как да направите мъжете щастливи, ако носят тази зодия?

Раците са интересни и колоритни личности, познати като един от най-чувствителния знак на зодиака. Ако имате приятел от мъжки пол, предс...

Лъвовете са зодия, която в стремежа си да бъде лидер и пример за подражание развива прекалено голямо его. Това се изразява във факта, че имат проблеми с това да приемат мнението на другите и още по-лошо - те се ядосват и се чувстват разочаровани и пренебрегнати когато техните идеи не се приемат. Причината за това е, че егото им пречи да оценят правилно различните идеи и варианти във всяка ситуация. 

Скорпион 

Скорпионите имат много високо мнение за себе си и това пречи на тяхната преценка за нещата. Те винаги вярват, че са прави и виждат нещата много крайни. Или сте с тях, или сте против тях. Тяхното виждане е правилно, а на всички останали е грешно. И когато не стане това, което те искат, то се чувстват като неразбраната жертва. А истината е, че единственото, на което са жертва е голямото им его. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com