Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са късметлии в живота

12 февруари 2022, 23:45 часа

Според астролозите Вселената е така благосклонна към някои представители на зодиакалния кръг, че никакви трудности по пътя на живота не могат да им попречат да са щастливи.

Кои са тези Миньони на съдбата

Сред 12-те представители на зодиакалния кръг има трима, които през целия си живот са преследвани от късмета. Те, според астролозите, държат толкова здраво в ръцете си и никакви житейски трудности не могат да им попречат да са щастливи.

Кои зодии са късметлии в живота, вижте сега:

Лъв

Първото място в челната тройка най-успешни е заето от царя на животните - Лъвът. Той обича да бъде център на внимание и е сигурен, че целият свят се върти около него. С лидерски нагласи и амбиции той изглежда се програмира за успех и късмет. Зодия Лъв винаги знае ясно, какво точно иска да получи от живота и е сигурен, че ще го постигне. Ето, защо не са необходими много усилия нещата сами се подреждат при тях.

ВИЖТЕПари, коли, къщи - вижте пълното богатство на (може би) най-богатия футболист в света! 

Козирог

Според астролозите Козирозите не са слуги на съдбата. Те трябва да спечелят богатството си с упорит труд. Енергични, целеустремени, трудолюбиви, те буквално вадят успеха със зъби. Най-често обаче късметът ги изпреварва през втората половина от живота.

Водолей

Острият ум, любопитството, иновативното мислене и способността да намира изход от всяка ситуация правят Водолея най-необикновеният знак на зодиака. Стремейки се към успех, той е готов да промени драстично живота си: да промени професията си, да отиде да живее в друг град. Водолеят винаги е в търсене на нови идеи и приключения. Според астролозите, тъкмо тази негова съдба е благосклонна и в резултат отвежда Водолея до успех.

ВИЖТЕПари, коли, къщи - вижте пълното богатство на (може би) най-богатия футболист в света! 

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес