Кои зодии са най-добри в преговорите?

10735
Кои зодии са най-добри в преговорите?
Снимка: iStock/Guliver

Има някои хора, които просто умеят да убеждават другите. Независимо дали става дума за бизнес преговори, продажби или просто да направите това, което искат. Тези успяват да постигнат своето почти винаги. Това, разбира се, изисква много умения, но е намесена и астрологията. Някои зодии имат характеристики, които ги правят чудесни медиатори, търговци и дипломати. Нека видим кои зодии са най-добри в преговорите: 

Козирог

Козирозите винаги се опитват да дават стойност и да намират печелившо или максимално изгодно условие за двете страни когато водят преговори. Те просто не обичат да прецакват хората. И ако сметнете това тяхно качество за слабост, то много ще сбъркате. Хората от тази зодия са родени стратези и могат да наредят нещата така, че винаги да са в тяхна полза. Дори за текущия момент да са от губещата страна, те винаги ще намерят начин това, което искат да се случи. Водят преговорите с достойнство и убеденост без да обещават неизпълними неща. 

Какви са зодиите според тяхната кариера?

Скорпион

Скорпионите активират своята студена и безскрупулна страна, когато водят преговори. Често те виждат другата страна като враг, който трябва да унищожат. Склонни са на компромиси едва когато виждат, че са в неизгодна позиция. Това са хора, които не искате да имате за противници. Те ще ви засипят с доводи и ще добавят щипка лични нападки, за да се почувствате уязвени. Все пак трябва да кажем, че тази хладна природа при преговарянето не е типична за Скорпиона. Хората от зодията са такива само когато се налага и те не вкарват нищо лично. За тях това е просто работа, която трябва да свършат.  

Овен 

Овните като цяло са доста компромисни хора и винаги търсят начин да намерят решение, което е добро и за двете страни. При тях има две много важни неща - не се опитвайте да ги прецакате и не ги правете на глупаци. В тези случаи те просто ще ви игнорират и няма да отстъпят и на сантиметър от своята позиция и ще ви отказват на всичко друго. Дори да им предлагате сделката на живота им. Тяхната инатлива природа взема връх и ще трябва да се съобразите с това, което искат. Отново казваме, че те влизат във всяка среща с протегната ръка за добър тон, но когато той бъде нарушен атакуват с рогата напред. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com