Какви са зодиите според тяхната кариера?

8649
Какви са зодиите според тяхната кариера?
Снимка: iStock/Guliver

В тази статия ще разгледаме под лупа всяка една зодия според тяхната кариера. Дали са добри, или лоши? Дали са напористи, или се носят по течението? Нека разберем: 

Овен

Ако сте Овен, вие сте естествен лидер на работното място. „Те са истински предприемачи. Овенът винаги е в режим:„ Аз съм тук. Знам какво правя. И всички останали ме следват."

Телец

Телецът представлява пребиваването в осезаем свят. Телецът е по-скоро с нагласа: „ Дайте ми нещо съществено. Искам да изградя сигурност и искам да мога да харесвам работата с неща, които са реални, физически обекти". Така че, тези, които са зодия Телец може да обмислят банково дело, финанси, работа, свързана с природата и Земята. 

Близнаци

Близнаците са знак за интелигентност и комуникация. Бихте били страхотен писател, редактор, а също и страхотен човек да работите в екипи, защото Близнаците са знак за партньорство. Може да имате две отделни кариери, които се случват едновременно. Те може да са писатели, но след това стартират и собствена линия за грижа за кожата, или могат да бъдат редактор, но тогава те също имат странична бизнес идея, като мобилно приложение, например. 

Рак

Ракът е знакът на възпитателя, също представящ домашния живот и домакинството. Ако сте Рак може би наистина бихте искали да работите от вкъщи. Или поне да работите в комфортна обстановка, която се чувства като домашна , с колеги, които се чувстват като семейство. Вероятно процъфтявате в грижи за деца, психология или друга подобна професия.

Лъв

Ако сте Лъв, то искате кариера, в която можете да помагате на другите, но също и такава, която не е зад кулисите. Това е човек, който се нуждае от работа, където ще да бъде публично признат. Лъв е сърдечен, отворен и щедър знак, който, разбира се, иска много признание, но също така ще даде много от себе си обратно. 

Дева

Девите са изключително аналитични и големи перфекционисти, така че винаги ще вършат добра работа. Можете да се доверите, че Дева ще предприеме каквато и да е задача и ще я изпълни наистина красиво. Работят с визия, което им позволява да подобрят нещата и процесите на всяко работно място, така че опции като консултант, мениджър, счетоводител - всичко, което изисква да бъдат ориентирани към детайлите - са страхотни за тях.

Везни

Везните са представени от везните на справедливостта и гравитират към роли, които включват справедливост и хармония - като адвокат. Тези, които не се чувстват привлечени от закона, може да са в изкуството, защото ги е грижа за красотата и хармонията.

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

Скорпион

Ако сте Скорпион значи, че обичате да контролирате и някой, който агресивно преследва вашите цели. Не обичате да се занимавате с повърхностното и ви е приятно да навлизате в дълбините на човешката психика. Психологията и науката са чудесни области за вас. Особено ако може да имате ръководна роля там.

Стрелец

Стрелецът наистина обича да учи за други култури, обича да чете книги за различни места и всъщност много обича да пътува много. Така че всяка роля, при която те могат да пътуват физически или психически - отиват на нови места, на които умът им не е бил преди, и се учат, за да разширят своя кръгозор - работи добре. Страхотните възможности за кариера включват философ, професор, антрополог или искане да бъдете преместен в международен клон на настоящата ви компания.

Козирог

6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ

Всички сме потънали в лятото през август дали на работното място, или на почивка, всички сме август и отвън, и отвътре. Сезонът на море...

Козирогът е бизнесменът, който облича костюма си и наистина се радва на своята идентичност като професионалист. Вие сте много организирани, обичате да поемате отговорност и работите добре в управленски или административни роли. Обичате да командвате чрез личен пример.

Водолей

Водолеят е знакът за промяна в иновациите в технологиите. Водолеите трябва да бъдат в среда, в която да могат да размишляват, да бъдат възнаградени за неортодоксални идеи и да играят ролята на мечтател или идеалист. Освен това сте страхотни в работата в мрежа и вероятно ще се справите добре в маркетинга, връзките с обществеността и комуникациите.

Риби

Рибите са подходящи за творческа кариера или роли, които да помогнат на другите. Рибите наистина са в контакт с емоциите и креативните настроения на другите хора, така че наистина са дълбоко емпатични. Те са гъвкави и могат да се впишат в почти всяка среда, защото могат емоционално да засекат нуждите на другите. Подходящи професии за тях са художник, психолог, медицинска сестра или инструктор по йога.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com