Кой е най-подходящият любимец за всяка зодия?

18905
Кой е най-подходящият любимец за всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Отглеждането на домашен любимец е отговорно решение, а също така и самият избор на животинче за питомец. Когато си търсим домашен приятел, трябва да вземем предвид начина си на живот, свободното си време и характера си. Според астролозите пък трябва да се допитаме и до хороскопа. Нека видим кой е най-подходящият любимец за всяка зодия! 

Овен

Овенът е активен човек, който обаче обича и да дава нареждания. Ще се чувства добре в компанията на куче от породата Питбул или Немска овчарка. За най-активните Овни препоръчваме Джак Ръсел териер.

Телец

Телецът е домошар, който обича да си похапва и да се излежава на дивана пред телевизора. Във всички негови любими занимания верен спътник може да му е котенце.

Близнаци

Близнаците ще се чувстват добре с пухкаво кученце около себе си, което да ги разсмива и разведрява. Представителите на тази зодия са толкова спонтанни и непредвидими, че само куче може да им остане плътно до тях във всички техни променливи настроения.

Рак

Миловидно мини зайче е перфектният домашен любимец за зодия Рак, който живее, за да се грижи за някого и да го обсипва с много любов.

Лъв

Лъвът ще се радва на екзотичен домашен любимец, който с гордост да показва пред приятелите си. И в тази връзка ще му подхождат всякакви пъстри рибки, папагали или дългокосмести породи котки.

Дева

Девата е чистник, който ще се радва на животинче, което не разхвърля дома ѝ. Всякакви животни в аквариуми са подходящи за нея. Също и котка с отлични хигиенни навици, която обаче не пуска много косми.

Везни

Везните имат активен начин на живот и са социални. Затова в компанията на Голдън Ретрийвър или Бордър Коли ще са щастливи.

Как да предпазим дома от миризми, ако имаме домашен любимец

Всеки домашен любимец е пълноправен член от едно семейство. Той ни дава спокойствие, носи ни радост, правите дните ни по-леки и светли....

Скорпион

Скорпионът обича силните усещания и нетипичните домашни любимци като брадат дракон или игуана ще му се понравят.

Стрелец

Стрелецът е почитател на разнообразието и емоциите, бързо може да превърне дома си в мини зоопарк, отглеждайки куче, котка, морско свинче и какво ли още не. Трябва обаче добре да помисли кой ще се грижи за всичките му питомци, тъй като обича и да пътува.

Козирог

Само домашни любимци с микрочип ще могат да пътуват до Великобритания

Домашни любимци като кучета, котки или порове ще могат да пътуват със собствениците си до ЕС от Великобритания след 31-ви декември само...

Козирозите не са любители на типичните любимци, защото по-скоро биха отглеждали чинчила или мини прасенце. Или дори декоративно порче.

Водолей

За Водолея ще е подходящ домашен любимец, който не изисква много време и грижи, например хамстер или рибки. Тези хора са вечно в движение и с куче например би им било трудно. 

Риби

Рибите са внимателни и деликатни личности, които ще се радват да имат кученце от дребна порода или котка, готова да отговори на ласките им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Какво се случва с очите ви след 3 часа гледане в екран?

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com